Konya Büyükşehir Belediyesi Depremde Hayatını Kaybedenler İçin Mevlid-i Şerif ve Dua Gecesi Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Konya Büyükşehir Belediyesi Depremde Hayatını Kaybedenler İçin Mevlid-i Şerif ve Dua Gecesi Düzenledi

Konya Büyükşehir Belediyesi Depremde Hayatını Kaybedenler İçin Mevlid-i Şerif ve Dua Gecesi Düzenledi

Konya Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için 'Mevlid-i Şerif ve Dua Gecesi' programı düzenledi. Programda, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlikte, depremde hayatını kaybedenler dualarla anıldı. Asrın felaketinde toplamda 53 bin 537 kişi hayatını kaybederken, 107 bin 213 kişi ise yaralandı.

06.02.2024 13:34  Güncelleme: 04:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için "Mevlid-i Şerif ve Dua Gecesi" programı düzenlendi.

Konya Büyükşehir Belediyesi İrfan Medeniyeti Araştırma ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Mevlid-i Şerif'in icra edilmesinin ardından yüzyılın felaketinde yaşamını yitirenler ilahiler ve dualarla yad edildi.

Türkiye'de, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 04.17'de 7,7 büyüklüğünde, Elbistan ilçesinde saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kahramanmaraş'ın yanı sıra Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Adana, Malatya ve Elazığ'ı vuran asrın felaketinde 53 bin 537 kişi hayatını kaybetti, 107 bin 213 kişi yaralandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Konya Büyükşehir Belediyesi Depremde Hayatını Kaybedenler İçin Mevlid-i Şerif ve Dua Gecesi Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement