Mardin Belediyesi’ne Ödül! - Son Dakika
Güncel

Mardin Belediyesi’ne Ödül!

Mardin Belediyesi’ne Ödül!

Ülkenin Tanıtımına Sağladığı Katkılar ve Yaptığı Başarılı Çalışmalardan Dolayı Mardin Belediye Başkanı Memet Beşir Ayanoğlu Ödüle Layık Görüldü.

22.02.2011 16:23

Başkan Ayanoğlu, Ankara Hilton Oteli'nde düzenlenen ödül töreninde ödülünü Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal'ın elinden aldı.

TUTAP 2. Uluslar arası Üstün Başarı Ödülleri Ankara Hilton'da yapılan törenle sahiplerine verildi. . Sunuculuğunu Haber ve Program Spikeri Rana Elik'in üstlendiği gecenin açılış konuşmasını yapan TUTAP Genel Başkanı Fikret Yıldız 'Dünya'nın hiçbir ülkesinde Türkiye'de olan turizm potansiyeli yok. Türkiye'nin eksikliğinin giderilmesi, bu büyük potansiyelin, Turizm Çeşitliliği'nin ve zenginliğinin layıkıyla tanıtılması gerekir" dedi.

Türkiye'nin tanıtımına katkıda bulunan kurum ve kişilere uluslar arası üstün başarı ödülü verildi. Turizm ve tanıtma platformundan ödül alan kişiler arasında Bakanlar, Bürokratlar, Kamu Kurumları, Özel Sektör Yöneticileri, İş Adamları, Turizmciler, STK Başkanları ve gazeteciler yer aldı.

Yıldız Konuşmasının ardından, Devlet Başkanı ve Başbakan yardımcısı Cemil Çiçek'e ödülünü verdi. Çiçek yaptığı konuşmada; Türkiye'de genellikle eleştirinin acımasızca yapıldığını ancak takdir söz konusu olduğunda 2 cümlenin bile zaman zaman esirgendiğini belirterek,"Hâlbuki marifet birazda iltifata tabidir. Ülkemizde daha güzel başarılar elde edilecekse bu başarıyı hak edenleri zaman zaman ödüllendirmek gerekir diye düşünüyoruz. O nedenle bu organizasyonu düzenleyeni tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Daha sonra Çiçek, THY Genel Müdürü Temel Kotil'e Uluslar Arası Onur Ödülü, Kazakistan Devlet Sekreteri ve Dışişleri bakanı Kanat Saudabayev adına Kazakistan Büyükelçisi Canseit Tüymebayev ile Bağdat valisi Dr. Salah Abdülrezzak'a Uluslar arası dostluk ödülü verdi. Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kaan Köksal, Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran ile Kazakistan Büyükelçisi Tüymebayev'de ödüllerini Devlet Bakanı Çiçek' in elinden aldı.

Mardin Belediye Başkanı Memet Beşir Ayanoğlu, Amasya ve Nevşehir Valilerinin de ödül aldığı Gecede Turizm sektöründe başarılı çalışmalar yapan özel sektör, Basın ve STK Temsilcilerinin yanı sıra Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay' Turizm ve tanıtma Hizmet Ödülüne' layık görüldü. Günay' ın ödülünü, tanıtma Genel Müdürü İbrahim Yazar aldı.Törene katılamayan Ankara Büyük Şeehir Belediye Başkanı Melih Gökçek in Ödülü, Basın Yayın Daire Başkanı Ahmet Recep Terkcan,TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin' in ödülü de Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Canpolat' a verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mardin Belediyesi’ne Ödül! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement