Meteoroloji uyarıyor: Batı ve Orta kesimlerde sağanak yağış bekleniyor - Son Dakika
Güncel

Meteoroloji uyarıyor: Batı ve Orta kesimlerde sağanak yağış bekleniyor

Meteoroloji uyarıyor: Batı ve Orta kesimlerde sağanak yağış bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Balıkesir, Tekirdağ, Edirne'nin güneyi ile İstanbul Anadolu yakasında gök gürültülü sağanak beklendiğini ve vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Yağışlar yarın da yurdun Batı ve Orta kesimlerini etkileyecek. Çanakkale, İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Bursa, Bilecik, Kocaeli, Sakarya, Eskişehir, Çankırı, Ankara, Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak, Burdur, Isparta ve Antalya'da yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Meteoroloji, sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu.

16.06.2023 15:25

Meteoroloji; bu akşamdan itibaren Balıkesir, Tekirdağ, Edirne'nin güneyi ile İstanbul Anadolu yakasında gök gürültülü sağanak beklendiğini bildirdi ve vatandaşları dikkatli olunması için uyardı. Yağışlar yarın da yurdun Batı ve Orta kesimlerini etkileyecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre; bugün akşam saatlerinden sonra Çanakkale'de, gece saatlerinden sonra Balıkesir, Tekirdağ, Edirne'nin güneyi ile İstanbul Anadolu yakasında, yarın sabah saatlerinden itibaren İzmir'in kuzey ve iç kesimleri, Manisa, Aydın ve Muğla çevreleri ile öğle saatlerinden sonra Bursa, Bilecik, Kocaeli, Sakarya, Eskişehir, Çankırı, Ankara'nın kuzey ve batısı, Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak, Burdur, Isparta ve Antalya'da yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/metrekare) sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Meteoroloji; sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yaptı.

Kaynak: ANKA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement