Murat Boz ile "Yedigün Yaz Konserleri" Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Murat Boz ile "Yedigün Yaz Konserleri" Başlıyor

Murat Boz ile "Yedigün Yaz Konserleri" Başlıyor

Yeni neslin en gözde starı Murat Boz'un tam 12 şehri gezeceği "Yedigün Yaz Konserleri" turnesi, 12 Ağustos Pazartesi günü Bursa'da başlıyor.

06.08.2013 14:35  Güncelleme: 14:48

Yedigün ile ilk turnesine çıkacak olan Murat Boz, Bursa'nın ardından 04 Eylül tarihine kadar İzmir, Antalya, Adana, Gaziantep, Elazığ, Kayseri, Konya, Ankara, Eskişehir, Samsun ve İstanbul'daki hayranlarıyla da buluşacak. Murat Boz'un muhteşem performansının yanı sıra Yedigün'ün de eğlenceli ve sürprizlerle dolu dünyasını sunacağı Yedigün Yaz Konserleri'ne katılmak için 3 adet Yedigün kapağı ya da 2 adet yeşil Yedigün açma halkası karşılığında biletleri anlaşmalı noktalardan almak yeterli olacak. Tüm detaylı bilgi için: yedigunyazkonserleri.com

Murat Boz ile Yedigün Yaz Konserleri'nin ilk durağı Bursa Kent Meydanı AVM olacak. 12 Ağustos Pazartesi günü gerçekleşecek konserin ardından İzmir'deki hayranları için yola koyulacak olan Murat Boz, 04 Eylül'e kadar tam 12 ili gezecek.

Murat Boz'un 12 ildeki hayranlarıyla buluşacağı turnede Yedigün de eğlenceli ve sürprizlerle dolu dünyasını hissettirecek ve birbirinden güzel aktivitelere imza atacak. Şehirlerdeki eğlence konserlerin düzenleneceği günden önce çeşitli aktiviteler ile başlayacak, ardından Murat Boz'un harika performansı ile doruğa çıkacak.

Murat Boz'un hayranlarının konserlere katılmaları için yapmaları gereken tek şey ise 3 adet Yedigün kapağı ya da 2 adet yeşil Yedigün açma halkası karşılığında biletlerini Bursa, Eskişehir, Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Samsun, Elazığ ve Adana'daki Carrefour'lardan; Konya'da Adese, Kayseri'de Beğendik, Gaziantep'te de Oli'lerden almaları olacak.

İşte Murat Boz ile Yedigün Yaz Konserleri programı:

12 Ağustos – Bursa - Kent Meydanı AVM

14 Ağustos – İzmir – İzmir Arena

16 Ağustos – Antalya – Akdeniz Üniversitesi Rally Alanı

18 Ağustos – Adana – Carrefour AVM Açık Otopark Alanı

20 Ağustos – Gaziantep – Demokrasi Meydanı

22 Ağustos – Elazığ – Fırat Üniversitesi Şenlik Alanı

24 Ağustos – Kayseri – Kurşunlu Otoparkı

26 Ağustos – Konya - Kulesite AVM Otopark Alanı

28 Ağustos – Ankara - Cepa AVM

31 Ağustos – Eskişehir –Neoplus Outlet Açık Otopark Alanı

02 Eylül – Samsun – Batı Park

04 Eylül – İstanbul – Küçük Çiftlik Park

Opel, Burger King ve Carrefour'un katkılarıyla gerçekleşecek "Yedigün Yaz Konserleri" için tüm detaylara www.yedigunyazkonserleri.comadresinden ulaşabilirsiniz.

PepsiCo Hakkında

PepsiCo, her biri yıllık 1 milyar doları aşan perakende satışına sahip 22 ayrı markasının yanı sıra yıllık net satış geliri 65 milyar doları aşan, global yiyecek ve içecek sektörünün lider kuruluşudur. Ana şirketleri Quaker, Tropicana, Gatorade, Frito-Lay ve Pepsi-Cola, tüketicilerin hayatlarına keyif katan ve dünya genelinde tanınan, saygı duyulan yüzlerce sağlıklı, lezzetli yiyecek ve içecek üretiyor. PepsiCo çalışanları, toplum ve gezegenimiz adına daha sağlıklı bir geleceğe yatırım yaparak sürdürülebilir büyüme hedefini gerçekleştirmek için birlikte çalışıyor; ki bu da PepsiCo için daha başarılı bir gelecek anlamına geliyor. Biz bu kararlılığın adına "Fayda Gözeten Performans" adını veriyoruz.

PepsiCo, "Fayda Gözeten Performans" vizyonu ile yerel tatlara hitap eden geniş yiyecek ve içecek yelpazesi sunmayı; enerji ve su kaynaklarını korumak ve ambalaj miktarlarını azaltmak da dahil olmak üzere çevre üzerindeki etkilerini asgari seviyeye indirmek için yenilikçi yöntemler bulmayı; çalışanlarına mükemmel bir çalışma ortamı sağlamayı; faaliyet gösterdiği yerlerde yerel topluluklara saygı göstererek onları desteklemeyi ve onlara yatırım yapmayı vaat ediyor.

PepsiCo Yiyecek 1993 yılından bu yana, PepsiCo İçecek ise 2002 yılından bu yana Türk tüketicisine kaliteli ve yenilikçi ürünleri ile hizmet vermeye devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Murat Boz ile 'Yedigün Yaz Konserleri' Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement