Norm Mesleki Eğitim Merkezi'nde Mezuniyet Sevinci - Son Dakika
Güncel

Norm Mesleki Eğitim Merkezi'nde Mezuniyet Sevinci

Norm Mesleki Eğitim Merkezi\'nde Mezuniyet Sevinci

Norm Holding Onursal Başkanı Nedim Uysal'ın katkılarıyla 2007 yılında açılan İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (İAOSB) Norm Mesleki Eğitim Merkezi'nde 4 yılı tamamlayan 17 öğrenci, usta belgelerini alarak mezun oldu.

12.06.2018 09:29

ÇİĞLİ VE SALİHLİ'DEN 28 ÖĞRENCİ MEZUN OLDU

2015 yılında faaliyete geçen Salihli Norm Mesleki Eğitim Birimi de bu yıl 11 mezun verdi. Öğrencilere diplomalarını Norm Holding Onursal Başkanı Nedim Uysal ve Norm Holding CEO'su Kamil Başaran takdim ederken, törene Norm Holding Endüstri Grubu Başkanı Mahmut Öztürk ve Norm Holding CFO'su Bayram Akyüz de katıldı.

Bugüne kadar 105 öğrenci mezun eden İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (İAOSB) Norm Mesleki Eğitim Merkezi, 9. dönem mezunlarını da verdi. Dört yıl boyunca haftada bir gün Milli Eğitim Müfredatı'na uygun teorik eğitim, kalan dört gün ise iş yerinde pratik eğitim görerek "ustalık" belgesiyle mezun olan öğrencilere bir konuşma yapan Norm Holding Onursal Başkanı Nedim Uysal, ahlaklı ve çalışkan bireyler oldukları sürece başarılı olamama gibi bir durumun söz konusu olmayacağını söyledi. Ahlakını iyi tutan, çok çalışan bireylerin hayatta her zaman başarılı olduğunu söyleyen Uysal, "Ahlakın yanında en büyük güç ise sevgidir. Her zaman söylerim, sevgiyi ihmal etmeyin. Ailenizi, işinizi, arkadaşlarınızı sevin. Sevgiyle beraber çalışır, işinizi severseniz kimse sizin elinizi, bileğinizi bükemez. Sevin ve mutlaka kendinizi de sevdirin, o zaman başarılı olursunuz, sizlere Nedim Uysal olarak tek tavsiyem budur. Güzel ömürler, işi çalışmalar diliyorum, burada gösterdiğiniz başarılarınızdan dolayı hepinizi tek tek tebrik ediyorum" diye konuştu.

"TÜRKİYE'YE 'ÇARE'SİNİZ"

Türkiye'nin en önemli problemlerinden birinin ara eleman eksikliği olduğunu, bu okuldan mezun olan gençlerin Türkiye'ye "çare" olacağını söyleyen Norm Holding CEO'su Kamil Başaran, "Biz size değil, siz Türkiye'ye 'çare'siniz.Endüstriye 'çare'siniz, ailenize, kendinize 'çare'siniz. Ahlaklı davranışlarla burada öğrendiklerinizi harmanladığınızda gerçekten Türkiye'ye 'çare' olursunuz" dedi. 2015 yılında faaliyete geçen Salihli Norm Mesleki Eğitim Birimi'nin de bu yıl 11 mezun verdiğini, mezun olan 7 öğrencinin Norm Holding bünyesinde öğrencilik yaptığını da hatırlatan Başaran, "Biz size burada iş hayatının anahtarını veriyoruz. Umuyorum bu anahtarı en iyi şekilde kullanacaksınız. Bundan sonraki iş yaşamında ister Norm bünyesinde ister başka fabrikalarda karşılaşmak üzere yolunuz açık olsun diyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Norm Mesleki Eğitim Merkezi'nde Mezuniyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement