Osmangazi’de Kaçak Yapıya Geçit Yok - Son Dakika
Güncel

Osmangazi’de Kaçak Yapıya Geçit Yok

Osmangazi’de Kaçak Yapıya Geçit Yok

Osmangazi Belediyesi Kaçak Yapıyla Mücadelede Artık Çok Daha Güçlü.

04.04.2011 20:40  Güncelleme: 20:43

Osmangazi belediyesi kaçak yapıyla mücadelede artık çok daha güçlü. İlçe genelinde kaçak yapılaşmaya karşı denetimlerini arttıran Osmangazi Belediyesi, Yapı Kontrol Bürosu'nun araç filosuna 6 yeni araç ekledi. Kaçak inşaatlara göz açtırmayan Osmangazi Belediyesi, yeni araçlarla daha hızlı ve etkili hizmet üretmeyi amaçlıyor. Son teknoloji ile donatılmış araçları tek tek inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Tunçak'ta eşlik etti.

Zabıtanın ardından Yapı Kontrol Ekipleri'ni de güçlendirmeyi hedeflediklerini söyleyen Başkan Dündar, "Yapı Kontrol Ekiplerimizin kaçak inşaatla daha etkin ve hızı mücadele etmeleri için 6 yeni aracı bünyemize kattık. Bursa'nın merkezi Osmangazimizde kaçak inşaata asla izin vermeyeceğiz" dedi. Farklı bölgelerde denetimleri hızla sürdürdüklerini belirten Dündar "Osmangazi'yi 6 ayrı noktaya ayırarak bu bölgelerde ekipler oluşturduk böylece denetimlerimizi daha sağlıklı ve hızlı bir şekilde sürdürmeyi hedefliyoruz" dedi.

Son Teknoloji Araçlar

Araçların son teknolojiyle donatılmış navigasyon ve araç takip sistemine sahip olduğunu belirten Dündar, bu sayede ekiplerin anında gereken yerde olacağını vurguladı. "Bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyor vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmak için aralıksız çalışıyoruz" diyen Başkan Dündar "Hedefimiz belediye olarak kaçak yapıyla mücadelede önemli rol oynamak, bu amaçla ilçemiz genelinde operasyonlara hızla devam edeceğiz" dedi.

Osmangazi Ortak Kanaati Yıktı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı çalışmalarından dolayı tebrik eden AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Tunçak ise "Seçim öncesi kaçak yapının artacağına dair var olan ortak inancı Osmangazi Belediyesi yıkmayı başardı ve seçime giden Türkiye'de net bir duruş sergiledi. Kaçak inşaatla mücadelede diğer belediyelere de örnek olan Osmangazi Belediyesi'ni ve Başkan Mustafa Dündar'ı çalışmalarından dolayı kutluyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Osmangazi’de Kaçak Yapıya Geçit Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement