Şanlıurfa merkezli 4 ilde terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG'ye yönelik operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa merkezli 4 ilde terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG'ye yönelik operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı

Şanlıurfa merkezli 4 ilde terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG\'ye yönelik operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla gerçekleştirilen operasyonda, Şanlıurfa, Adana, Gaziantep ve Van'da terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG üyelerine yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda 7 şüpheli gözaltına alındı ve yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal ve örgütsel doküman ele geçirildi.

11.12.2023 13:19

Şanlıurfa merkezli 4 ilde düzenlenen terör operasyonunda hakkında yakalama kararı bulunan 9 zanlıdan 7'si gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Ankara Tem Daire Başkanlığı koordinesinde PKK/KCK-PYD/ YPG terör örgütüne yönelik operasyon düzenledi. Şanlıurfa merkezli Adana, Gaziantep ve Van'da eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda hakkında yakalama kararı olan 9 zanlıdan 7'si yakalandı. Gözaltına alınan zanlılar, getirildikleri Şanlıurfa'da işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yapılan aramalarda ise çok sayıda dijital materyal ve örgütsel doküman ele geçirildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa merkezli 4 ilde terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG'ye yönelik operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement