Seksenler'in yayın tarihi belli oldu - Son Dakika
Güncel

Seksenler'in yayın tarihi belli oldu

Seksenler\'in yayın tarihi belli oldu

TRT 1'in sevilen dizisi Seksenler'in yeni sezon ilk bölümü 11 Ekim Cuma akşamı izleyici karşısına çıkacak.

04.10.2019 09:56  Güncelleme: 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TRT 1'in fenomen dizisi Seksenler'in yayın tarihi belli oldu.

Yapımcılığını Birol Güven, senaryosunu Birol Güven ile MinT yazar ekibinin üstlendiği dizinin, yönetmen koltuğunda ise Bora Tekay oturuyor. Sevilen dizi kadrosunda; Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Conka, Ayşe Tolga, Berat Yenilmez, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner ,Suzan Kardeş, Hakan Bulut, Onur Dilber, Hacı Ali Konuk, Tolunay Donat, Kemal Kuruçay, Betül Berk, Necmi Yapıcı, Özlem Balcı, Mehmet Elmas, Faruk Sofuoğlu, Ali Fuat Pekzeren, Aşkın Şenol, Eray Yasin Işık, Osman Büyükercan, Yasin Kaya, Gülseren Gürtunca, Yalçın Özden, Tahsin Taşkın gibi başarılı oyunculara yer veriyor.

Türkiye'yi ekran başına kilitleyen Seksenler dizisi kadroya yeni eklenen isimlerle birlikte kaldığı yerden devam edecek. Genişleyen kadrosu, yeni mekanları ve yeni hikayeleri ile ekrana gelmeye devam edecek olan yeni Seksenler'in, birinci bölümü 11 Ekim Cuma akşamı saat 20:00'de Türkiye- Arnavutluk maçı öncesinde izleyici karşısına çıkacak. İkinci bölüm ise 14 Ekim Pazartesi akşamı saat 20:00'de Türkiye- Fransa maçı öncesinde ekranlara gelecek. Üçüncü bölümden itibaren hafta içi her gün 18:00'de izleyici ile buluşmaya devam edecek.

Seksenler yine yüzleri gülümsetecek

Seksenler dizisi Türkiye'nin, 1980'lerin başından günümüze değin geçen 39 yıllık geçmişinin ve değişiminin hikayesidir. Kaybolan yılları, yitirdiğimiz değerleri, geçmişe özlemi klasik bir Türk ailesi üzerinden anlatan Seksenler, sosyal hayattaki değişimin, hayatımıza giren yeniliklerin bizleri nasıl etkilediğini gözler önüne serecek. Dizi, bize kaybettiğimiz insani değerleri yeni nesillere tekrar kazandırmak amacıyla geçmişe yapılmış eğlenceli bir yolculuk olurken, o yılları yaşamış olanlar kadar yaşamamış olan gençlerin ve çocukların da ilgisini çekecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seksenler'in yayın tarihi belli oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement