Seyhan Belediyesi, Kendi Ürettiği Asfaltla Yol Yenileme Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

Seyhan Belediyesi, Kendi Ürettiği Asfaltla Yol Yenileme Çalışmalarını Sürdürüyor

Seyhan Belediyesi, çağdaş bir kent hedefi doğrultusunda yol yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediyenin tesislerinde ürettikleri asfaltla daha fazla yol çalışması yapabilen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, bugüne kadar 630 bin ton asfalt ürettiklerini belirtti. Şu anda 11 ayrı ekip ile Seyhan'da asfaltsız yol kalmaması için çalıştıklarını ifade eden Başkan Akay, hedeflerinin Seyhan'da hiçbir yolun asfaltsız kalmaması olduğunu söyledi.

02.10.2023 09:40  Güncelleme: 09:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyhan Belediyesi, çağdaş bir kent hedefi doğrultusunda yol yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Asfaltı belediyenin tesislerinde üretip elde ettikleri tasarrufla daha fazla yol çalışması yaptıklarını dile getiren Başkan Akif Kemal Akay, bugüne dek 630 bin ton asfalt ürettiklerini kaydetti. Akay, "Şu anda 11 ayrı ekibimizle Seyhan'da asfaltsız yol kalmaması için çalışıyoruz" dedi.

Seyhan Belediyesi'nin Dikili Mahallesi'nde faaliyet gösteren asfalt plentinde incelemelerde bulunan Başkan Akay, plent sorumlularından sürdürülen çalışmalar hakkında bilgiler alıp, belediye emekçilerine kolaylıklar diledi.

630 BİN TON ÜRETİM

Seyhan Belediyesi'nin kendi asfaltını üreten belediyelerden biri olduğunu belirten Başkan Akay, üretime bağlı olarak ciddi oranda tasarruf elde edildiğini kaydetti. 2019 yerel seçimlerinden sonra üretilen 630 bin ton asfaltın yol çalışmalarında kullanıldığını vurgulayan Başkan Akay, "Asfaltımızı kendimiz üreterek çok ciddi manada gelir kazancı elde ediyoruz. Şu anda 11 ekibimiz Seyhan'ın farklı noktalarında yol çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor" diye konuştu.

HEDEF ASFALTSIZ YOLUN KALMAMASI

İklim koşulları elverdiği sürece asfalt çalışmalarının aralıksız sürdürüleceğini aktaran Başkan Akay, "Üreten bir belediye olarak kendi asfaltımızı da kendi tesislerimizde üretiyoruz. Kendi personellerimiz ve iş makinelerimizle yollarımızı yeniliyoruz. Hedefimiz Seyhan'da hiçbir yolun asfaltsız kalmaması" dedi.

Seyhan Belediyesi, Kendi Ürettiği Asfaltla Yol Yenileme Çalışmalarını Sürdürüyor
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Seyhan Belediyesi, Kendi Ürettiği Asfaltla Yol Yenileme Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement