Sofistike Kadının Markası Bng 3 Mağaza ile Bodrum'da - Son Dakika
Güncel

Sofistike Kadının Markası Bng 3 Mağaza ile Bodrum'da

Sofistike Kadının Markası Bng 3 Mağaza ile Bodrum\'da

Modayı bir yaşam stiline dönüştüren BNG; tasarımlarında fonksiyonellik ve şıklığı bir arada sunuyor.

09.07.2013 17:39

Başta Nebahat Çehre olmak üzere Serra Yılmaz, Arzum Onan, Zuhal Olcay, Sıla, Tuğçe Kazaz, Deniz Türkali gibi ülkemizin çok değerli isimlerinin tercih ettiği BNG, bu yaz Türkbükü ve Marina mağazalarına ek olarak Palmarina Yalıkavak'ta faaliyete açtığı üçüncü mağazası ile Bodrum'da… Böylece BNG'nin Türkiye genelindeki mağaza sayısı da 14'e ulaşmış oldu.

Milano Moda Hafta'sına kabul olan ilk ve tek Türk markası olan BNG; Japonya'dan, Yunanistan'a, Hong Kong'tan Amerika Birleşik Devletleri'ne, Güney Kore'den İtalya'ya, Rusya, İsveç ve Birleşik Arap Emirlikleri'ne kadar yurtdışı pazarında 150 seçkin butikte satışa sunuluyor. Bülent ve Nilgün Gülen çifti tarafından kurulan, 2008 yılından itibaren Türkiye'de de mağazalaşmaya başlayan BNG'nin başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin en 'nish' noktalarında 14 konsept mağazası bulunuyor. Bodrum'daki mağaza sayısını bu yıl üçe çıkartan firma; birer yıl arayla açtığı Türkbükü BNG ve Marina BNG mağazalarına ek olarak Yalıkavak Palmarina'da yeni mağazasını faaliyete açtı.

Dört Mevsim BNG

Koleksiyonları kadar mağaza dekorasyonu ile de fark yaratan firmanın konsepti de kendi çizgisini yansıtıyor. Kıyafetlerin önüne geçmeyen, aksine renklere, kumaş dokularına, modellere vurgu yapan ışıklarla bezenen dekorasyon, geniş bahçe içinde konumlanan mağazalar ve özel vitrin tasarımları Bodrum'da hemen dikkat çekiyor. Dört mevsim şıklığından ödün vermeyen kadınların vazgeçilmez markası olan BNG'nin yaz koleksiyonunda omuzda ve sırttaki asimetrik kesimler, yerlere kadar uzanan etekler, bol pantolonlar, cazibeli elbiseler özellikle dikkat çekiyor. Üst üste giyilebilecek parçalar aynı zamanda takım oluşturabilecek bütünlükteler. İncecik koton penyelerin üzerlerinde, BNG'de görmeye alışık olmadığımız mürekkep akıtmalı baskılar dikkat çekiyor. Markanın delikli dokulu, kendinden desenli, triko, deri kumaşlarının yanına bu koleksiyonda bir de şile bezi ekleniyor. Oldukça spor bir kumaş olan şilebezi'nin kullanıldığı elbiseler, kesimleri ve modelleriyle her ortamda giyilebilecek kadar albenili. Sadece beyaz değil, ekrular, çağla renkleriyle bu kumaş BNG ruhuna bürünüyor.

Ayrıca tüm BNG mağazalarında olduğu gibi Bodrum'daki mağazalarda da Fransa'nın ünlü ev kozmetik markası Esteban'ın özel ev parfümleri, tütsüleri, yağları bulunuyor. Ayrıca özel tasarım yüzükler ve aksesuvarlar, avangart şık çizgisiyle İtalyan Cinzia Aria ve el yapımı Trippen ayakkabı markası da satışa sunuluyor.

Ülkemizde sanat, siyaset, cemiyet hayatından yakından tanıdığımız pek çok önemli isim de BNG'nin fark yaratan tasarımlarını gündüz ve gece tercih ederken, kendi giyim tarzlarıyla birleştirerek yazın sıcak günlerinde de terletmeyen, her bedene uygun, birbirinden özel BNG parçalarını tercih ediyorlar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sofistike Kadının Markası Bng 3 Mağaza ile Bodrum'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement