Son dakika gündem gündem olayları! - Son Dakika
Güncel

Son dakika gündem gündem olayları!

Son dakika gündem gündem olayları!

Yemek Sepeti CEO'su Nevzat Aydın istifa etti, yerine geçen isim belli oldu, yol verme tartışmasında başından vurulan adam yaşam mücadelesi veriyor, İstanbul'da zincirleme kaza gibi güncel son dakika haberler bu sayfada yer almaktadır.

01.11.2021 13:55  Güncelleme: 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

300 km hızla bariyerlere çarpan adam, hayatını kaybetti, Yemek Sepeti CEO'su istifa etti, İstanbul'da zincirleme kaza yaşandı gibi gündemde yer alan olaylardan derlenen konular bu sayfada yer almaktadır.

YEMEK SEPETİ YENİ CEO'SU BELLİ OLDU

Son dakika gündem gündem olayları!

Yemeksepeti'nin kurucusu ve CEO'su Nevzat Aydın, 21 yılın ardından görevinden ayrıldı. Sosyal medyadan açıklama yapan Aydın, yerine İş Geliştirme Sorumlusu pozisyonunda çalışan Mert Baki'nin geçtiğini duyurdu. Yemeksepeti'nin 21 yıllık CEO'su Nevzat Aydın, Twitter'dan yaptığı açıklama ile Yemeksepeti CEO'luk görevini bıraktığını duyurdu. Nevzat Aydın'ın yerine ise CEO olarak Mert Baki geçti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Aydın, "Evet, bir devrin sonuna geldik. Jeff Bezos 25 yıl dayandı bense 21 yılı ancak görebildim" dedi.

BAŞINDAN VURULAN ADAM, YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

Son dakika gündem gündem olayları!

Pendik'te iki sürücü arasında yaşanan yol verme tartışması kanlı bitti. Taraflardan biri yaşanan olayda silahını çıkararak, tartıştığı kişiyi başından vurdu. Başından vurularak ağır yaralanan kişinin yerde yattığı ve saldırganın polis tarafından yakalandığı anlar kameraya yansıdı. Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Pendik'te iddiaya göre yolda seyir halinde olan Umut Özaki ile başka bir sürücü arasında yol verme nedeniyle tartışma çıktı.

300 KM HIZLA GİDEN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ

Son dakika gündem gündem olayları!

Kuzey Marmara Otoyolu üzerinde saatte 300 kilometre hıza ulaşan motosiklet sürücüsü bariyerlere girdi. Çarpmanın etkisi ile olay yerinde hayatını kaybeden motosiklet sürücüsünün kaza anı kask kamerası tarafından kaydedildi. Dün akşam saat 18.00 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu Kemerburgaz yol ayrımında motosikleti ile seyir halinde olan 28 yaşındaki Vedat A., direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı.

İSTANBUL'DA ZİNCİRLEME KAZA

Son dakika gündem gündem olayları!

Şişli'deki zincirleme kazada 7 araç birbirine girdi. Ölen ya da yaralananın olmadığı kaza sebebiyle Piyalepaşa bulvarında uzun araç kuyrukları oluştu.Şişli Piyalepaşa Bulvarı üzerinde saat 08.30 sıralarında edinilen bilgiye göre havanın yağışlı olması nedeniyle önündeki aracın durduğunu fark edemeyen sürücü önündeki araca çarptı. Arkadan gelen araçlar da kazaya karıştı. 7 aracın birbirine girdiği kazada ölen ya da yaralanan olmadı. Sürücüler araçlarından çıkarak olay yerine trafik ekibi çağırdı. Kazaya karışan araçlar nedeniyle Piyalepaşa Bulvarı Kasımpaşa istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Son Dakika Güncel Son dakika gündem gündem olayları! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement