Vize Kriziyle İlgili ABD'den Açıklama Geldi, Dolar Önce Yükseldi Sonra Geriledi - Son Dakika
Güncel

Vize Kriziyle İlgili ABD'den Açıklama Geldi, Dolar Önce Yükseldi Sonra Geriledi

Vize kriziyle ilgili ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü'nün yaptığı açıklamanın ardından, dolar önce 3,71 TL'ye yükseldi, ardından 3,70 TL'ye geriledi. Dolar günü 3,67 TL'de tamamlamıştı.

10.10.2017 23:08  Güncelleme: 23:28

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert'in Türkiye ve ABD arasında yaşanan vize kriziyle ilgili yaptığı konuşmanın ardından dolar kurunda hareketlilik yaşandı.

Piyasalar kapandığında 3.67 TL seviyesinde olan dolar, sözcünün açıklamasının ardından önce 3,71 TL seviyesine çıktı, ardından 3,70 TL seviyesine geriledi.

DIŞİŞLERİ'NİN VE BEYAZ SARAY'IN TUTUMUNU PAYLAŞTI

ABD ile yaşanan vize krizi başladığından beri, akşam saatlerinde Pentagon'un yaptığı açıklamanın ardından en üst düzey yorum ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan geldi. ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, düzenlediği basın toplantısında krizle ilgili bakanlığın ve Beyaz Saray'ın tutumunu paylaştı.

DOLAR ÖNCE YÜKSELDİ SONRA DÜŞTÜ

Ankara Büyükelçisi John Bass'ın ülkenin "en iyi diplomatlarından biri" olduğunu ve Türkiye'den göçmen olmayan vize başvurularının askıya alınması kararının hem kendileri hem de Beyaz Saray ile koordinasyon içinde alındığını söyledi. Açıklamanın ardından uluslararası piyasalarda dolar önce 3,71 TL seviyesine yükseldi, ardından 3,70 TL seviyesinde dengelendi.















Vize Kriziyle İlgili ABD\'den Açıklama Geldi, Dolar Önce Yükseldi Sonra Geriledi

Son Dakika Güncel Vize Kriziyle İlgili ABD'den Açıklama Geldi, Dolar Önce Yükseldi Sonra Geriledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement