Yeni Elleriyle Kahve Keyfi - Son Dakika
Güncel

Yeni Elleriyle Kahve Keyfi

Yeni Elleriyle Kahve Keyfi

Türkiye'de İlk Kez Çift Kol Nakli Yapılan Cihan Topal, 71 Gün Sonra Yeni Elleriyle Kahve Keyfi Yaptı.

06.12.2010 15:05  Güncelleme: 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akdeniz Üniversitesi'nde Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi- Estetik Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından geçen 26 Eylül'de Türkiye'nin ilk çift kol nakli yapılan Cihan Topal, her gün sabah ve öğleden sonra 45'er dakika fizyoterapist eşliğinde tedavi görüyor.

Topal her gün uzmanların gözetiminde egzersiz yapıp, özel testlerden geçiriliyor.

Antalya Gürsu Mahallesi'ndeki evinde eşi Fatma ve 3 yaşındaki kızları Necile ile daha mutlu olduğunu söyleyen Cihan Topal, moral motivasyonun çok önemli olduğunu, iyileşme sürecinin hızlandığını söyledi. Artık ailesiyle birlikte olmanın tadını da çıkardığını söyleyen Cihan Topal, "Kızıma sarılıp saçlarını okşuyorum.

Kendimi zorlamamak kaydı ile su içebiliyorum. Hatta en çok özlemini duyduğum kahve keyfini de yeni ellerimle tuttuğum bardakla yapabiliyorum" diye konuştu.

Muğla'nın Milas İlçesi'nde motosikletiyle geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden 23 yaşındaki Fatih Demirel'in iki kolu, geçen 26 Eylül günü, Akdeniz Üniversitesi'nde, Aydın'da 2008 yılında iki kolunu dirsek altından mısır silaj makinesine kaptıran 28 yaşındaki Cihan Topal'a nakledilmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yeni Elleriyle Kahve Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement