12. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları - Son Dakika
Güncel

12. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları

12. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde bu yıl 12.'si düzenlenen Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları yapılan Şiir Sunumu ile sona erdi.17 Ağustos 1999 depreminin ardından başlayan ve 12.yaşını geride bırakan Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları, Sapanca...

23.06.2012 23:28

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde bu yıl 12.'si düzenlenen Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları yapılan Şiir Sunumu ile sona erdi.

17 Ağustos 1999 depreminin ardından başlayan ve 12. yaşını geride bırakan Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları, Sapanca Gölü'nün kıyısında bulunan İnsan Hakları Parkında gerçekleştirilen Şiir Sunumu ile sona erdi. Sapanca Kaymakamlığı, Sapanca Belediyesi ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansının ortaklaşa düzenlediği şiir akşamlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Programa Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa İsen, Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Merkez Valisi Hasan Duruer, Sapanca Kaymakamı Osman Sarı, Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu,, Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Yorulmaz, MARKA Sakarya Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Abdülkadir Uslu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlikte konuşan Sakarya Valisi Mustafa Büyük, "Sapanca Gölü Allah'ın bize bahşettiği büyük bir nimettir. Bu nimeti yanı başında şiir akşamları vesilesi ile buluşmaktan dolayı son derece mutluyuz. Sapanca Şiir akşamları artık rüştünü ispatlamış ve uluslar arası düzeyde ses getirmeyi başarmıştır" diye konuştu.

Şiir akşamlarına Türkiye'de Abdülkadir Budak, Bejan Matur, Bülent Dünder, Can Bahadır Yüce, Çiğdem Sezer, Didem Gülçin Erdem, Emel Özkan, Haydar Ergülen, Hüseyin Atlansoy, İhsan Deniz, Selçuk Küpçük, Serkan Türk, Şeref Akbaba, Şeref Bilsel ve Uğur Erden ile Kosova'dan Agim Rifat Yeşeren, Yunanistan'dan Necmi Abdürrezzak, Bulgaristan'dan Semiha Bekir, Makedonya'dan Sezen Seyfulah ve Kırım'dan Zayra Zinetdinova katıldı.

Etkinliğin sonunda katılımcı şairlere plaket takdim edildi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 12. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement