18. Çukurova Belediye Cup - Son Dakika
Güncel

18. Çukurova Belediye Cup

Adana'da 21-29 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek 18. Çukurova Cup 14 yaş tenis turnuvasına 14 ülkeden 152 tenisçi katılacak.

18.04.2018 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da 21-29 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek 18. Çukurova Cup 14 yaş tenis turnuvasına 14 ülkeden 152 tenisçi katılacak.

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübünden (ATDSK) yapılan yazılı açıklamaya göre, Çukurova Belediyesi sponsorluğunda ATDSK kortlarında yapılacak olan 18. Çukurova Belediyesi Cup 21 Nisan'da eleme maçlarıyla başlayacak.

Turnuvaya, Türkiye'nin yanı sıra Ukrayna, Romanya, Almanya, Fransa, Tunus, Bulgaristan, İtalya, Rusya, Sırbistan, Belçika, Makedonya, Malta ve Kıbrıs olmak üzere 14 ülkeden 89'u erkek 152 tenisçi başvurdu.

İlk iki gün yapılacak eleme maçlarının ardından 23 Nisan'da ise ana tablo maçlarına geçilecek ve 23 Nisan'da turnuvanın açılış töreni gerçekleştirilecek.

Toplam 9 gün sürecek olan Çukurova Belediyesi Cup, 29 Nisan'da oynanacak tekler ve çiftler final maçları sonrası kupa töreniyle sona erecek.

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, etkinliğin kentin tanıtımı ve spor turizmi açısından önemli olduğunu belirtti.

ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin ise, Çukurova Belediyesi Cup'a katılan her sporcunun yanı sıra, onlarla gelen antrenör ve ailelerini de birer turizm elçisi olarak gördüklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 18. Çukurova Belediye Cup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement