1903 Mardinspor'da Transfer Şov - Son Dakika
Yerel

1903 Mardinspor'da Transfer Şov

1903 Mardinspor\'da Transfer Şov

Geçtiğimiz yıl Hentbol 2. Lig’inde başarılı bir sezon geçiren ve play-off’a katılmaya hak kazanan 1903 Mardinspor erkek hentbol takımı, kadrosuna kattığı yeni transferlerle yeni sezonda da adından sıkça söz ettirecek.

01.11.2016 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz yıl Hentbol 2. Lig'inde başarılı bir sezon geçiren ve play-off'a katılmaya hak kazanan 1903 Mardinspor erkek hentbol takımı, kadrosuna kattığı yeni transferlerle yeni sezonda da adından sıkça söz ettirecek.

Kulüp Başkanı Kadir Kerimoğlu, şampiyonluk parolası ile başlayacaklaır yeni sezonda Mersin'den kaleci Bedirhan, Kayserispor'dan Hüseyin, Adıyaman Belediyespor'dan Ömer Faruk Çalkamış ve Mehmet Şahin, Ordu Gençler Birliği'nden Ümmet Güney, Gaziantep'ten Yasin Çelik, daha önce Mersin Hamtaş'ta oynayan Mısır uyruklu Rauf Tarek ve geçen sezondan takımda mücadele eden Salper ve Harun Karalar'a imza attırdıklarını belirtti. Kerimoğlu, "Mevkilerinde iyi oynayan 7 karakterli arkadaşımızı takımımıza kazandırdık. Bu sezon hedefimize ulaşmak için sorun yaşamak istemiyoruz. Bu yüzden kadromuza 2 veya 3 takviye daha yapmayı düşünüyoruz. Sezon sonunda Mardin'e 1. Lig heyecanı yaşatmak istiyoruz" dedi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 1903 Mardinspor'da Transfer Şov - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement