Adıyaman Ak Partili Aydın'dan Teşekkür Turu - Son Dakika
Güncel

Adıyaman Ak Partili Aydın'dan Teşekkür Turu

Ak Partili Aydın'dan teşekkür turuTBMM Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Adıyaman'ın Samsat, Sincik ve Kahta İlçelerini ziyaret ederek, referandumda verdikleri destekten dolayı hemşerilerine teşekkür etti.

06.05.2017 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Partili Aydın'dan teşekkür turu

TBMM Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Adıyaman'ın Samsat, Sincik ve Kahta İlçelerini ziyaret ederek, referandumda verdikleri destekten dolayı hemşerilerine teşekkür etti.

Ak Partili Aydın, beraberinde Ak Parti Adıyaman milletvekilleri Salih Fırat, Adnan Boynukara ve Salih Fırat ile birlikte ilk olarak Samsat İlçesi'ni ziyaret edip ilçe merkezi ve köylerinde depremden zarar gören ailelerin sorunları ve isteklerini dinledi. Samsat'ta en büyük sorunun barıma olduğunu gören Ahmet Aydın, çok kısa sürede Samsatlı depremzedelerin yaralarının sarılacağını belirterek, şunları kaydetti:

"Daha önce tüm ailelere çadır, bazı ailelere de konteyner verdik. Konteyner alamayan ailelere de kısa sürede konteyner temin edeceğiz. Bu geçici çözümdür. Kalıcı çözüm olarak da konut yapımına başlayacağız. İsteyen ailelere konut yapacağız. Kendi konutunu kendisi yapmak isteyen ailelere de kredi ve diğer destekleri vereceğiz."

Buradaki incelemelerinden sonra Sincik İlçesi'ne geçen Aydın, Sincik Atatürk Bulvarı'nda toplanan vatandaşlara seslenerek Sinciklilerin her seçimde Ak Parti'ye verdikleri rekor oy için teşekkür etti. Aydın, şunları söyledi:

"Sizler her seçimde oy rekoru kırarak bize büyük destek verdiniz. Biz de bu desteğinizi boşa çıkarmadık. Sincik'e büyük hizmetler getirdik. Hizmet getirmeye devam edeceğiz. Sincik her zaman milleti için, bayrağı için ve geleceği için en güzel kararı vermiştir. Sincik'e hizmet etmek onurların en büyüğüdür. Türkiye eski Türkiye değil."

Aydın Kahta İlçesi'nde de temaslarda bulunup hemşerilerine teşekkür etti.

Adıyaman Ak Partili Aydın\'dan Teşekkür Turu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adıyaman Ak Partili Aydın'dan Teşekkür Turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement