Afyonkarahisar'da Kitap Okuma Yarışması - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar'da Kitap Okuma Yarışması

Afyonkarahisar\'da Kitap Okuma Yarışması

Afyonkarahisar Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Eğitim Bir-Sen Şube Başkanlığının ortaklaşa düzenlediği kitap okuma yarışmasında dereceye giren 120 öğrenciye bisiklet ve çeşitli hediyeler verildi.

26.05.2017 19:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Eğitim Bir-Sen Şube Başkanlığının ortaklaşa düzenlediği kitap okuma yarışmasında dereceye giren 120 öğrenciye bisiklet ve çeşitli hediyeler verildi.

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen ödül töreninde konuşan Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa, dereceye giren 120 öğrenciyi tebrik etti.

Kolukısa, Eğitim Bir-Sen'in sendikacılığı sadece eğitim çalışanlarının özlük ve özgürlük savunmakla kalmadığını akademik çalışmalarıyla Türkiye'nin geleceğini inşa etmeye çalışan sendikacılık anlayışına sahip olduğunu söyledi.

"10 bin kitap dağıtıldı"

Kitap okuma yarışmalarının Eğitim Bir-Sen Sendikası şubelerinin öncülüğünde birçok ilde icra edildiğine dikkat çeken Kolukısa, "Bu hafta içerisinde iki şehrimizde de bu ödül törenlerini gerçekleştirdik." dedi.

Afyon Şubesinin Belediye Başkanlığı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün paydaşlığında ve desteğinde çok büyük bir yarışmaya imza attığını belirten Kolukısa, şöyle konuştu:

"Yaklaşık 10 bin kitap dağıtıldı ve binlerce öğrenci sınava girdi. Sonucunda kaybedeni olmayan bir yarışmanın bugün de final anına gelindi. Bugün de öğrencilerimiz takdiri hak ediyorlar. Kitap okuma yarışmasına emek veren gönül eri öğretmenler ile misyon yüklenen okul idarecilerine de teşekkür ediyorum."

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da yarışmada dereceye giren 120 öğrenciyi tebrik ederek, yarışmanın kapsamının artırılmasını ve gelenekselleştirilmesini istedi.

Protokol konuşmalarının ardından Çobanlar Yavuz Selim Ortaokulu öğrencileri folklor gösterisi sundu. Akabinde de dereceye giren 120 öğrenciye ödülleri verildi.

Törene, Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya ve Hatice Dudu Özkal, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Uçan, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Baro Başkanı Turgay Şahin, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Abdullah Çelik ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'da Kitap Okuma Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement