Ahlat İmam Hatip Lisesi'nin Başarısı - Son Dakika
Yerel

Ahlat İmam Hatip Lisesi'nin Başarısı

Ahlat İmam Hatip Lisesi 12'nci sınıf öğrencilerinden Levent Kardoğan, "Arapça Etkinlikleri Hitabet Bölge Yarışması" ve "Kuran-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması"ndan dereceyle döndü.

10.05.2011 14:24

Ahlat İmam Hatip Lisesi 12'nci sınıf öğrencilerinden Levent Kardoğan, Bitlis'i temsilen katıldığı, "Arapça Etkinlikleri Hitabet Bölge Yarışması" ve "Kuran-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması"ndan dereceyle döndü.

Ahlat İmam Hatip Lisesi öğrencisi Kardoğan, 30 Nisan'da Van'da düzenlenen "Arapça Etkinlikleri Hitabet Bölge Yarışması"nda bölge üçüncüsü ve 8 Mayıs tarihinde Batman'da düzenlenen "Kuran-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması"nda ise bölge ikincisi oldu.

Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeynel Kılıç, Kardoğan ve okul müdürü Yılmaz Koçak'ı makamında kabul ederek tebrik etti. Elde edilen başarıdan dolayı gururlandıklarını ve mutlu olduklarını belirten Kılıç, şöyle konuştu:

"İmam Hatip Lisemiz bu yıl il genelinde yapılan Arapça Etkinlik Yarışmalarında da üç dalda derece alarak büyük başarı kazandı. Bu da gösteriyor ki, bu başarılar tesadüf değil. Bu başarılarda öğrencilerimizin olduğu gibi, öğretmenlerin ve okul idaresinin de payı büyük. Ümidimiz bu başarıların artarak devam etmesi ve daha büyük başarılar elde edilmesidir. Başarılardan dolayı öğrencimizi, öğretmenlerimizi ve okul idaremizi kutluyorum. "

Kılıç, daha sonra Kardoğan'a çeşitli hediyeler verdi.

- BİTLİS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ahlat İmam Hatip Lisesi'nin Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement