AK Parti Hakkari Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi - Son Dakika
Güncel

AK Parti Hakkari Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi

AK Parti Hakkari Kadın Kolları Başkanlığına Münevver Ertuş seçildi.

14.04.2018 19:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Hakkari Kadın Kolları Başkanlığına Münevver Ertuş seçildi.

AK Parti Hakkari Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi Salonunda yapıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım'ın mesajları okundu.

Tek liste ile gidilen kongrede, Kadın Kolları Başkanlığına Münevver Ertuş seçildi.

Ertuş, burada yaptığı konuşmada, Hakkari İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirildiği günden bu yana merkez, ilçe, belde ve köylerde 7'den 70'e herkesin kapısını çalarak partileri adına sorunlarını dinlediklerini ve çözüm üreterek ellerinden gelen desteği sağladıklarını söyledi.

Ertuş, "Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın siyaset anlayışı ve örnek liderlik davranışlarını kendimize hedef belirleyerek, 'Yeni Türkiye Yeni Güç Kadın 2023' sloganı ile Hakkari'mizi çağdaş yaşam seviyesine ulaştırmaya gayret gösterdik. Kadınımıza yaşamın her evresinde hakkettiği imkanı sağlamak, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize ışık tutmak, 2019 seçimlerine çok güçlü bir şekilde hazırlanmak tek hedefimiz olacak." diye konuştu.

Kongreye, MKYK Üyesi ve Bölge Koordinatörü Canan Baran İzgi, AK Parti İl Başkanı Emrullah Gür ve AK Parti Yüksekova, Şemdinli ile Çukurca ilçe başkanları, Hakkari Barosu Başkanı Avukat Zeydin Kaya, STK temsilcileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Hakkari Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement