AK Parti Hatay Milletvekili Karasayar, Şarkışla'da - Son Dakika
Yerel

AK Parti Hatay Milletvekili Karasayar, Şarkışla'da

Karasayar: "Genel Başkanımızın azmi, kararlılığı ve dinamikliğiyle oylarını koruyan ve artıran bir partiyiz"

24.08.2013 22:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Sivas'ın Şarkışla ilçesinde partililerle buluştu.

AK Parti Şarkışla İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Karasayar, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililerle sohbet etti. Karasayar, ziyarette yaptığı konuşmada, "İktidarda olan bir partiyiz, diğer siyasi partilere göre işimiz zor, dolayısıyla mevcut oyları korumak ve bu oyların üzerine de oy katmak o kadar kolay değil. AK Parti olarak Genel Başkanımızın azmi, kararlılığı ve dinamikliğiyle oylarını koruyan ve artıran bir partiyiz" dedi.

Karasayar, 2014 yılı mart ayında yapılacak yerel seçimlere değinerek, "Biliyorum Şarkışla'da da güçlü bir partiyiz, sizlerin ne kadar azimle çalıştığınızı yakından takip ediyorum. Rahmetli Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu gibi bir değerin memleketinde çalışmak da zor. Genel Başkanı bir kez daha rahmetle anıyorum. Sizlerden de önümüzdeki yerel seçimler için biraz daha gayret göstermenizi bekliyorum. Sizler buradan ne kadar destek verirseniz, biz o kadar daha güçlü olarak sizlere ve Türkiye'ye hizmet ederiz" diye konuştu.

Ziyarette, Cemel Beldesi Belediye Başkanı Hakverdi Bulut, Kızılcakışla Beldesi Belediye Başkanı Emin Çınar, AK Parti İlçe Başkanı Ercihan Altınkaya, yönetim kurulu ve kadın kolları üyeleri de hazır bulundu. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Hatay Milletvekili Karasayar, Şarkışla'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement