Ardahan Dernekler Federasyonu, Fakir Yılmaz ile Güven Tazeledi - Son Dakika
Güncel

Ardahan Dernekler Federasyonu, Fakir Yılmaz ile Güven Tazeledi

Ardahan Dernekler Federasyonu, Fakir Yılmaz ile Güven Tazeledi

Tüm Ardahan derneklerini bir araya toplayarak Ardahan konfederasyonunu kurmayı hedefleyen ARDAFED Başkanı Fakir Yılmaz, hafta sonu düzenlenen olağan kongrede güven tazeledi.

15.05.2017 11:31  Güncelleme: 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkezi İstanbul Şişli'de bulunan Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDAFED), üçüncü olağan kongresini gerçekleştirdi. Mevcut başkan Fakir Yılmaz'ın tek liste ile katıldığı kongrede, yönetim kurulu üyeleri daha önce görev almamış isimlerden oluştu.

YENİ YÖNETİMDE İKİ SÜRPRİZ İSİM

Şişli'de federasyon merkezinin bulunduğu binanın alt katındaki düğün salonunda 14 Mayıs Pazar günü gerçekleşen kongrede, ARDAFED'in yeni yönetiminde Damal Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Cem Aynalı ile Posof Dernek Başkanı Aydın Karabağ da yer aldı.


YENİ YÖNETİM KURULUNUN İLK HEDEFİ KONFEDERASYON

Ardahan'ın beş ilçesinden isimlerin girdiği yeni yönetim kurulunun, İstanbul ve ülke genelinde bulunan tüm Ardahan derneklerini bir araya toplayarak Ardahan konfederasyonunu kurmayı hedeflediği açıklandı.

KAISİAD Kurucu Başkanı Süreyya Cinik'in Divan Başkanlığını yaptığı kongrede, Sarıyer Ardahan İl Dernek Başkanı Orhan Topçu ile Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yılmaz, divan katipliklerini üstlendi.


KONGREYE KATILIM YOĞUNDU

Yoğun bir katılımla gerçekleşen kongrede ARDAFED'in yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Fakir Yılmaz, Cem Aynalı, Aydın Karabağ, Barış Karahan, Akın Bozkaya, Özcan Düğmeci, Efkan Demir, Erdinç Koçak, Erdal Özdemir, Harun Şerefoğlu, Esengül Yılmaz, Şemsettin Şenel, Murat Şenel, Fatih Gürbüz Karakoyunlu, Selvi Zengin, Yener Bayrakçı, İbrahim Beşli, Hafız Öztürk, Mahmut Morkoç ve Erdal Karasansar.


Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri: Ebru Çaylar, Yücel Kaya, Gürbüz Kayıkçı, M. Hanifi Gültekin, Güven Şerefoğlu, Selehattin Sakinoğlu, Süleyman Düz, Serkan Kaya, Süleyman Düz ve Barış Kotan.

Denetim ve Disiplin Kurulu Üyeleri: Aytekin Akpınar, Sıtkı Dursun, Avukat Arif Tuymaz, Alican Demir, Ekrem Tekçe, Özgür Polat, Hasan Çelik ve Erkan Sarıkaya.

"GÜÇLÜ ARDAHAN LOBİSİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Kongre sonrası bir açıklama yapan Ardahan Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Fakir Yılmaz, tüm Ardahanlıları ARDAFED'in çatısı altında buluşturmak için mücadeleye devam edeceklerini belirterek, "Bizim hedefimiz ve sevdamız Ardahan'dır" diye konuştu.




Son Dakika Güncel Ardahan Dernekler Federasyonu, Fakir Yılmaz ile Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement