Aydın Ak Parti, Yunus Koca'yı Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Aydın Ak Parti, Yunus Koca'yı Unutmadı

Aydın Ak Parti, Yunus Koca\'yı Unutmadı

AK Parti Aydın İl ve Gençlik Kolları Teşkilatı üyeleri, Diyarbakır’da uğradığı silahlı saldırı sonrası hayatını kaybeden AK Parti Gençlik Kolları eski İl Başkanı Yunus Koca için gıyabi cenaze namazı kıldı.

01.09.2015 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Aydın İl ve Gençlik Kolları Teşkilatı üyeleri, Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırı sonrası hayatını kaybeden AK Parti Gençlik Kolları eski İl Başkanı Yunus Koca için gıyabi cenaze namazı kıldı.

AK Parti Aydın İl ve Gençlik Kolları Teşkilatı tarafından Efeler ilçesi merkez Beycami'de Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden AK Parti Gençlik Kolları eski İl Başkanı Yunus Koca, terör saldırılarında şehit olan asker ve polisler ile vatandaşlar için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti 23 ve 24'üncü dönem Aydın milletvekili Mehmet Erdem, AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Yalçın Pekgüzel, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Enes Yıldız, AK Parti İl ve Gençlik Kolları üyeleriyle vatandaşlar katıldı.

Okuduğu bir şiir ile terör saldırısını kınayan AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Enes Yıldız, öldürülen eski Diyarbakır Gençlik Kolları eski Başkanı Yunus Koca'ya Allahtan rahmet diledi. Bu tür olayların yaşanmamasını temenni eden Yıldız, AK Parti teşkilatlarına baş sağlığı diledi.

Yunus Koca'nın ailesine taziye dileklerini ileten AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen da, "Bütün Türkiye'nin ve AK Parti camiasının başı sağ olsun. Olayı gerçekleştirenleri lanetliyoruz, Allah onları ıslah etsin. Siyasetçilere bu zulmü işleyecek kadar gözü dönmüşlük var artık. Şehidimize rahmet diliyorum. Allah mekanını cennet eylesin bir daha bu tür olayların olmamasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Gıyabi cenaze namazı öncesi AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları eski Başkanı Yunus Koca ve tüm şehitler için dua edildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Ak Parti, Yunus Koca'yı Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement