Aydın Genç Girişimciler Kurulu'ndan Eğitime Destek Gecesi - Son Dakika
Yerel

Aydın Genç Girişimciler Kurulu'ndan Eğitime Destek Gecesi

Aydın Genç Girişimciler Kurulu\'ndan Eğitime Destek Gecesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Aydın genç girişimciler Kurulu tarafından "Eğitime Destek Projesi" kapsamında destek amaçlı gece düzenlendi.

20.04.2013 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Aydın genç girişimciler Kurulu tarafından "Eğitime Destek Projesi" kapsamında destek amaçlı gece düzenlendi.

Kuşadası Ticaret Odası Genç Girişimciler Kurulu ev sahipliğinde, Kuşadası Alkoçlar Adakule Otel'de gerçekleşen geceye Aydın Vali Yardımcısı Hayrettin Çiftçi, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, AK Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, TOBB GGK Üst Kurul Üyesi Sezai Hazır, Kalkavan Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB GGK Üst Kurulu Üyesi Ziya Kalkavan, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Aydın Ticaret Borsanı Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, Söke Ticaret Odası Meclis Başkanı Behlül Er, Söke Ticaret Borsası Başkanı Berkan Balçık, Nazilli Ticaret Borsası Genel Sekreteri Mustafa Meça, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Aydın

İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ömer Özkaya, Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Cılızoğlu, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nejad Özalp, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Öztaş, Namık Kemal Dalyan, Faik Alp, Murat Boranalp, Cem Arslan, Müslüm Yıldırım, Haydar Erbay, Mehmet Ali Üstün, Meclis Başkan Yardımcısı Selami Bayraktar, Aydın iline bağlı Genç Girişimciler Kurulları Başkan ve Yöneticileri, Siyasi Parti temsilcileri, daire amirleri, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve davetliler katıldı.

Eğitime katkı gecesi Aydın Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ömer Özkaya'nın konuşmasıyla başladı. "Çıkar içindeki girişimciliği" sloganıyla yola çıkan Genç Girişimciler Kurulu'nun faaliyetleri hakkında bilgi veren Özkaya, " Kurulumuz amacı, ülkemizdeki genç girişimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla politika belirlemek ve girişimcilik kültürünün genç girişimciler arasında gelişmesine öncülük etmek, gençlere kişisel gelişim yollarını öğreterek, kariyer geliştirmelerine fırsat yaratmaktır " dedi.

Daha sonra TOBB GGK Üst Kurul Üyesi Sezai Hazır ve Vali Yardımcısı Hayrettin Çiftçi'nin konuşmalarının ardından plaket törenine geçildi. Törende önceki dönem Aydın Genç Girişimciler Kurulu üyeleri Ferdağ Erkut Çağlar, Salih Deniz Günal, Erkan Kaçar, Ahmet Kılıçarslan, Metin Alp Alpargun, Ahmet Şenel, Esin Ülkü Beyazıt, Tuna Taşkın, Semih Ergen, Ümran Burçoğlu plaketlerini Aydın iline bağlı Oda ve Borsa Başkanlarından aldı.

Genç Girişimcilerin başarı hikayelerini anlattığı gecede Kalkavan Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB GGK Üst Kurulu Üyesi Mehmet Ziya Kalkavan'ın hikayesinin ardından söz alan Aydın Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Nurgil Gürcan'da kendi başarı öyküsünü anlattı ve bu öyküye giden yolda kendisini destekleyen ve teşvik eden Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan'a teşekkür etti. Daha sonra pasta kesimiyle devam eden gece, canlı müzik eşliğinde ve çeşitli eğlencelerle devam etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Genç Girişimciler Kurulu'ndan Eğitime Destek Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement