İntihar eden genç kızın paylaşımları sosyal medyanın gündeminde! Babası ölmesini istemiş - Son Dakika
3.Sayfa

İntihar eden genç kızın paylaşımları sosyal medyanın gündeminde! Babası ölmesini istemiş

İzmir'de, 15 yaşındaki genç kız, emekli astsubay babasının beylik tabancası ile canına kıydı. Genç kızın ölümü ile ilgili soruşturma başlatılırken, sosyal medyada yaptığı paylaşımlar gündeme oturdu. Genç kız, paylaşımlarında 'babasının, onu ölü görmek istediğinden' bahsetmiş.

05.09.2020 10:20  Güncelleme: 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de yaşayan, Buse Melisa K. (15), emekli astsubay babasının beylik tabancasını başına ateşleyerek, intihar etti. Genç kızın ölüm sebebiyle ilgili polis soruşturma başlatırken, intiharından önce yapmış olduğu paylaşımlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Paylaşımlarında babasının 'ölmesini istediğini' belirten genç kız, "ölmekten çok babamdan korkuyorum" demiş.

İzmir Ödemiş'te Hürriyet Mahallesi Şehit Özpolat Caddesi'ndeki intihar olayı saat 02.00 sıralarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Buse Melisa K., emekli astsubay babası Özay K.'nin beylik tabancasını başına ateşledi.

SİLAH SESİNE UYANDILAR

Silah sesine uyananların ağır yaralı halde bulduğu Buse Melisa K., ambulansla kaldırıldığı Ödemiş Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Buse Melisa K.'nin cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İNTİHARDAN ÖNCE BABASI İLE TARTIŞMIŞ

Buse Melisa K.'nin intihardan önce babası Özay K. ile tartıştığı öğrenildi. Baba Özay K.'nin, olaydan sonra emniyete götürülerek, ifadesinin alındığı öğrenildi. Polisin soruşturması sürüyor.

GENÇ KIZIN İNTİHARI SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDE

Genç kızın intiharı bir sosyal medya platformunda gündem oldu. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarda genç kız 'babasının kendini öldüremeyeceğinden' bahsederek "Babamın beni öldüremeyeceğini biliyorum. Bunu yapamaz. Bana o kadar çok 'kendini öldür', 'başıma gelen en kötü şeysin' veya 'al silahı sık kafana bir gün ağlar sonra hayatıma devam ederim' dedi ki artık bunu yapmalıymışım gibi hissediyorum. Çok düşünmemeliyim, korkuyorum" ifadelerine yer verdi.

15 yaşındaki genç kızın babası yüzünden olduğunu iddia ettiği intiharı sosyal medyanın gündeminde

"HER GÜN DAHA ÇOK CANIMI ACITAN ŞEYLER YAPIYORUM"

Genç kız, babasının yaptıklarıyla ilgili "Bana sürekli küfrediyor, beni sürekli aşağılıyor, benden nefret ediyor ya da beni öldüreceğini söylüyor" cümlelerini sarf etmiş ve yazdığı yazıların devamında 'kendi hayatını sonlandırabilecek kadar güçlü olabilmeyi isteyerek "her gün daha çok canımı acıtan şeyler yapıyorum" demiş.

15 yaşındaki genç kızın babası yüzünden olduğunu iddia ettiği intiharı sosyal medyanın gündeminde
15 yaşındaki genç kızın babası yüzünden olduğunu iddia ettiği intiharı sosyal medyanın gündeminde

"ÖLMEKTEN ÇOK BABAMDAN KORKUYORUM"

Melisa K., çektiği acıları anlattığı yazısını şu cümlelerle sonlandırmış:

"Bu gece ölürsem ve babam benden nefret ettiği için peşimden gelirse ne yapacağım? Bu dünyada beni koruyamayan Tanrı, onun yanına gittiğimde beni babamdan korur mu yoksa daha çok acı çeker miyim? Ölmekten çok babamdan korkuyorum, neden bunları yaşıyorum?".

15 yaşındaki genç kızın babası yüzünden olduğunu iddia ettiği intiharı sosyal medyanın gündeminde
İntihar eden genç kızın paylaşımları sosyal medyanın gündeminde! Babası ölmesini istemiş
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa İntihar eden genç kızın paylaşımları sosyal medyanın gündeminde! Babası ölmesini istemiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (76)

  • Kamuran Karatüfek: Herşeyi anladım da o sondaki Yoongi ne ola onu anlamadım. Bence ordan yürümekte fayda var örgüt işi olabilir 16 23 Yanıtla
    Antikamuran: Kamuran sen tam bir malsın 4 17 a: hayranı olduğu bir insanın tweeti'nin altında içini dökmüş 10 1 MUHAMMED: YOONGİ K POP MÜZİSYENİ MİN YOONGİ GENÇLER ARASINDA ÇOK SEVİLİYOR. K POPU DA BİLMİYORSAN KORE POP 4 5
  • Çok üzücü: Haberden şunu öğrendim: Bir insan ölmüş, genç bir kız. Haberin altındaki yorumların bir kısmından şunu öğrendim: İblisler aramızda. Merhametten, insanlıktan nasibini almamış iblisler. 36 2 Yanıtla
  • BARZO: kpop dinleyenden hayır gelmez ama yazık olmuş yine de 22 12 Yanıtla
    asasas: önemli olan kpop dinlemesi mi cahil salak 4 1
  • Antikamuran: Kamuran sen tam bir malsın 10 16 Yanıtla
  • furkan: Tweetleri okurken Doki Doki(anime korku oyunu) oynuyormuşum gibi hissettim. Tweetlerde olmaması gereken bir edebiyat var. Yazım imla hatası da yok. Ya tweetler dikkat çekmek isteyen başka birine ait. Ya da kızın psikolojisi ağır bozulmuş. Ya da komplo. Allah taksiratını affetsin,yazık olmuş. 23 2 Yanıtla
    Gırnap: Süper teşhis 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement