Bakan Dr. Müezzinoğlu Cumartesi Günü Edirne'de - Son Dakika
Yerel

Bakan Dr. Müezzinoğlu Cumartesi Günü Edirne'de

Bakan Dr. Müezzinoğlu Cumartesi Günü Edirne\'de

Sağlık Bakanın Mehmet Müezzinoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Edirne’ye gelişinin 83’üncü yıl dönümü dolayısıyla 21 Aralık Cumartesi günü Edirne'de düzenlenecek programa katılacak.

16.12.2013 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanın Mehmet Müezzinoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Edirne'ye gelişinin 83'üncü yıl dönümü dolayısıyla 21 Aralık Cumartesi günü Edirne'de düzenlenecek programa katılacak. Bakan Müezzinoğlu'nun Edirne'de kurulan çağrı merkezine alınacak çalışanların kurasına da katılması bekleniyor.

Edirne Milletvekili Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu Cumartesi günü Edirne'de bir dizi programlara katılacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Ak Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve, Bakan Müezzinoğlu'nun Edirne'ye gelerek çağrı merkezi ile ilgili gelişmeleri aktaracağını söyledi. Edirne'ye kurulacak olan çağrı merkezinde çalışmak isteyenler yoğun bir katılım gerçekleştirdiğini belirten Kahve, "Sayın Bakanımızın da katılımıyla ilk etapta çalışacak olanların noter huzurunda yapılacak çekilişle belirlenecek. Adam kayırma, torpil gibi spekülasyonlara sebebiyet vermeyecek şekilde, ilgili firmanın düzenleyeceği program çerçevesinde çalışacak olanlar noter huzurunda tespit edilmiş olacak" dedi.

"SAĞLIK MÜZESİ DÜZENLEMESİ İÇİN PROTOKOL İMZALANACAK"

Sağlık Bakanı Dr. Müzzinoğlu'nun gayretleriyle Edirne Sağlık Müzesinin yeniden düzenlenmesi ile ilgili protokolün de imzalanacağını dile getiren Kahve, "Yine sayın bakanımızın katkılarıyla şehrimize kazandırılan ve özellikle meralarımızın karaçalıdan temizlenmesi için büyük önem arz eden, çalı temizleme makinemizin hizmet protokolü yapılacak. Sağlık Bakanımız Dr. Müezzinoğlu'nun gayretleriyle Edirne Sağlık Müzesinin yeniden düzenlenmesi ilgili özel bir firma yetkilisinin üstlenmesi nedeniyle protokol imzalanacak" diye konuştu.

"İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI AÇIKLANACAK"

Kahve, bakan Müzezzinoğlu'nun katılımı ile Ak Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisinin düzenleneceğini ifade ederek açıklanmamış olan 6 ilçenin belediye başkan adaylarını Edirne kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi.

Kahve, "Daha önce Merkez, Uzunköprü ve Keşan belediye başkan adayları, Başbakanımızın katıldığı programlarda açıklanmıştı. Şimdi ise Enez, Havsa, İpsala, Meriç, Lalapaşa ve Süloğlu belediye başkan adaylarını açıklayacağız" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakan Dr. Müezzinoğlu Cumartesi Günü Edirne'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement