Başkan Ergin'den Kaymakam Nalbant'a Yemekli Veda - Son Dakika
Yerel

Başkan Ergin'den Kaymakam Nalbant'a Yemekli Veda

Başkan Ergin\'den Kaymakam Nalbant\'a Yemekli Veda

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinde, Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ankara Vali Yardımcılığı görevine atanan Kaymakam Nalbant için veda yemeği düzenledi.

23.08.2013 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinde, Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ankara Vali Yardımcılığı görevine atanan Kaymakam Nalbant için veda yemeği düzenledi.

Ayvalık'ta; 5 yıldan bu yana başarılı çalışmalara imza atan Kaymakam Nihat Nalbant'a; Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin tarafından bir veda yemeği düzenlendi. Kaymakam Nihat Nalbant'ın, Ankara Vali Yardımcılığına atanması nedeniyle önceki akşam Grand Temizel Otelinde, Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin tarafından düzenlenen veda yemeğine; Kaymakam Nalbant'ın yanı sıra eşi Nihal Nalbant, Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin'in eşi Canan Ergin, Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Rahmi Gencer, CHP İlçe Başkanı Cihan Şişman, Küçükköy Belediyesi Meclis Üyeleri M.Murat Akıner, Tafil Göksu, Mehmet Atılgan, Evren Durak, Ayvalık ve Sarımsaklı ADD Başkanları olan Ahmet Üzgeç, Nermin Duran, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Ayvalık Şube Başkanı Vedat Tekten, Sarımsaklı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erol Geçiner, Sarımsaklı Kahramanlar Mahallesi Muhtarı Hasan Bagatır'ın yanı sıra bölgenin tanınmış iş adamları ve yöneticiler hazır bulundu.

Ev sahibi olan Mesut Ergin, yemeğin düzenlediği Grand Hotel Temizel'in kapısında eşi Canan Ergin ile birlikte konuklarını karşıladı. Gecede konuşan Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, düzenledikleri veda yemeğinin burukluğuna dikkat çekerek, "Kaymakamımız Sayın Nihat Nalbant ile 4,5 yıl birlikte görev yaptım, bu süre içerisinde şahsi en ufak bir kırgınlığım olmadı. Ayvalık ta bir bütünlük sağladık. Sayın Kaymakamımızın yapıcı davranışlarından dolayı, destek verdiği projelerden çok teşekkür ederim. Kaymakamımızın tayininden dolayı üzüntü duymaktayım. Biz bir aileyiz, güzel projeleri hep beraber yaptık, Kaymakamımıza yeni görev yerinde başarılar diliyorum, biz sizi hiç unutmayacağız Küçükköy de artık sizin eviniz, ölünceye dek birlikte olacağımıza inanıyorum" dedi.

KAYMAKAM NALBANT HÜZÜNLÜ

Kaymakam Nihat Nalbant ise yaptığı konuşmada, Ayvalıkta görev yapmaktan ve görev yaptığı süre içinde ilçede yepyeni dostluklar edinmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Ayvalıktaki 5 yıllık görev süresince geriye dönüp baktığında, Küçükköy ve Sarımsaklıda yaşayan vatandaşların kendisine verdiği destekleri hatırlayacağını vurgulayan Kaymakam Nihat Nalbant, bundan sonra görev yapacağı Ankara'da dahil olmak üzere Türkiye'nin neresinde olursa olsun Ayvalık'ın gönüllü elçisi olacağını ve Ayvalık'ı asla unutmayıp, fırsat buldukça Ayvalık'ı ve Küçükköy-Sarımsaklı' yı ziyaret edeceğini söyledi.

Küçükköy Belediyesi olarak çalışmalarını takdirle izlediğini belirttiği Belediye Başkanı Mesut Ergin'e göstermiş olduğu konukseverliğinden dolayı teşekkürler eden Kaymakam Nalbant, "Küçükköy, Sarımsaklı ve Ayvalık'ı yurt içinde ve dışında fuarlarda birlikte tanıtma fırsatı bulduğumuz başkanımız sevgili kardeşim Mesut Ergin'i, belde ve bölgenin tarihi, coğrafi ve turizm alanlarında verdiği katkılardan dolayı kutluyorum" dedi.

Gecede, Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, Kaymakam Nihat Nalbant'a şık bir tablo hediye etmeyi de ihmal etmedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ergin'den Kaymakam Nalbant'a Yemekli Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement