Başkan Karaosmanoğlu, Muhtarları Ağırladı - Son Dakika
Yaşam

Başkan Karaosmanoğlu, Muhtarları Ağırladı

Başkan Karaosmanoğlu, Muhtarları Ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Beylerbeyi Muhtarı Musa Yener ve heyetinin ve Gölcük Mahmuriye Köyü Muhtarı Kenan Salman ve beraberindeki konuklarını makamında ağırladı.

29.03.2018 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Beylerbeyi Muhtarı Musa Yener ve heyetinin ve Gölcük Mahmuriye Köyü Muhtarı Kenan Salman ve beraberindeki konuklarını makamında ağırladı.

Her fırsatta muhtarlarla bir araya gelerek istişareler gerçekleştiren, kentin ihtiyaçlarına dönük projeler üzerinde değerlendirmelerini muhtarlarla birlikte yapan Karaosmanoğlu, Kandıra ve Gölcüklü muhtarlarla bir araya geldi. Ziyarette muhratlarla fikir alış verişi yapan Karaosmanoğlu, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki Büyük Türkiye davasının Kocaeli'deki hizmet ve eser temsilcileriyiz. En büyük unvanımız, bu davanın ve bu milletin her şartta hizmetkarı olmaktır" dedi.

IMF ve Avrupa Birliği kapılarında ekonomik yardım için bekleyen Türkiye'nin mazide kaldığını söyleyen Karaosmanoğlu, "Biz her engeli, durmak yok, yola devam diyerek aştık, aşıyoruz hamd olsun. Onlar bizi boğmak isterken, biz diriliş ruhuyla çalıştık, çalışıyoruz. Onlar umutları yıkmaya çalışırken biz, dünyanın umudu Türkiye parolasıyla hizmet ürettik, üretiyoruz. Yaptığımız hizmet ve eserlerin hepsinde bu ruh var" şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi olarak Kocaeli'nin her noktasına eşit hizmet anlayışıyla ulaştıklarını da söyleyen Karaosmanoğlu "15 Temmuz gecesi gördük ki, bu milletin 7'den 70'e tüm bireyleri, genci-yaşlısı, kadını-erkeğiyle vakti geldiğinde içindeki kahramanlık ve cesaret ateşini yakabildiğidir. Bu sebeple 2053 ve 2071 vizyonumuzun da başarıya ulaşacağını siz değerli muhtarlarımızın çalışkanlığı ile gerçekleşeceğini biliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Kandıra Beylerbeyi Muhtarı Musa Yener ve Gölcük Mahmuriye Köyü Muhtarı Kenan Salman, Büyükşehir Belediyesinin kent geneline ve şehirde ne varsa köyde de o olacak parolasıyla hareket eden Başkan Karaosmanoğlu'na halkın hizmetkarı oldukları için köylerinde yaşayan sakinleri adına teşekkür ettiler. Ziyaret karşılıklı yapılan fikir alışverişi, muhtarların köyleri için yeni talep ve önerilerinin söylenmesinin ardından sona erdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Başkan Karaosmanoğlu, Muhtarları Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement