Başkan Mustafa Işık : "genç beyinlerin ışığını dünyaya yönlendiriyoruz" - Son Dakika
Güncel

Başkan Mustafa Işık : "genç beyinlerin ışığını dünyaya yönlendiriyoruz"

Gürsu Belediyesi genç beyinlerin dünya çapında vizyon geliştirmelerine destek oluyor.

31.01.2020 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gürsu Belediyesi tarafından oluşturulan Eurodesk Temas Noktası aracılığıyla, Fransa'nın Paris kentinde düzenlenen Eğitim Kursu'na katılan Bilal Demir, Gürsu Belediyesi'nin gençlerin kendilerini geliştirmeleri için sunduğu imkanlar dolayısıyla Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık'a teşekkür etti.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Genç beyinlerin tertemiz ve koşullanmamış duygu ve düşünceleriyle ürettikleri fikirlerin ışığıyla dünyaya açılmalarına destek oluyoruz. Gençlerimizin ürettikleri tüm fikirlerin ilçemiz ve ülkemizin geleceği için bir ışık olacağına inanıyorum. Geleceğimizin teminatı gençlerimizi, dünya çapında vizyon geliştirmeleri ve çağın gelişimlerine uyum sağlamaları konularında destekliyoruz. Bu amaçla oluşturduğumuz Eurodesk Temas Noktamız'da, gençlerimizin tüm dünya gençliğiyle yarışabilecek gelişim düzeyine ulaşmalarına katkı sağlıyoruz" dedi.

Fransa'nın Paris kentinde düzenlenen programda; Fransa, Almanya, Türkiye, Mısır, Fas ve Tunus'tan 33 genç beyin, üretici düşünme ve girişimcilik becerilerini geliştirmek amacıyla bir araya geldi. Programla, gençleri yeni projeler geliştirmek için yöntemlerle donatmak ve etkinliklere dahil ederek sosyal gelişimlerini sağlamak, sürdürülebilir kalkınma aracı olarak sosyal girişimcilik kavramını yaymak, desteklemek, güçlendirmek için deneyim ve uzmanlık alışverişinde bulunacak sürdürülebilir bir ortaklar ağı oluşturmak, katılımcı ülkeler arasında yakın işbirliğini geliştirmek, Erasmus Programı kapsamında yeni projelerin geliştirilmesini teşvik etmek ve özellikle Güney Akdeniz ülkeleri ile yeni ortaklıkların kurulmasını desteklemek amaçlandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Mustafa Işık : 'genç beyinlerin ışığını dünyaya yönlendiriyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement