Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Türkiye'de Teknolojinin Gelişmesi İçin Canla Başla... - Son Dakika
Güncel

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Türkiye'de Teknolojinin Gelişmesi İçin Canla Başla...

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Bilim,Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün ziyaretinden detaylar Bakan Çzlü'nün vatandaşlarla selamlaşması Bakan Özlü'nün konuşması Detaylar - "Türkiye'de teknolojinin gelişmesi, Türkiye'de yenilikçi sanayinin gelişmesi için canla başla çalışacağız. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Türkiye'de teknolojinin gelişmesi, Türkiye'de yenilikçi sanayinin gelişmesi için canla başla çalışacağız." dedi.

27.06.2016 01:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün ziyaretinden detaylar

Bakan Çzlü'nün vatandaşlarla selamlaşması

Bakan Özlü'nün konuşması

Detaylar - " Türkiye'de teknolojinin gelişmesi, Türkiye'de yenilikçi sanayinin gelişmesi için canla başla çalışacağız.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Türkiye'de teknolojinin gelişmesi, Türkiye'de yenilikçi sanayinin gelişmesi için canla başla çalışacağız." dedi.

Özlü, Akçakoca Belediyesince düzenlenen mahalle iftarına katıldıktan sonra ilçedeki iş yerlerini gezerek esnaflarla sohbet etti.

Buradan Boğaziçi beldesine geçen Özlü, Belediye Başkanı İbrahim Ercan'ı ziyaret ederek belediye çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldı. Özlü, belediye bahçesinde vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasında bugünün hiçbir mazeret olmadan çalışma günü olduğunu söyledi.

Türkiye'de tek başına AK Parti iktidarının olduğunu vurgulayan Özlü, "Biz meclisten her yasayı çok kolay çıkartabiliyoruz. Çalışıyoruz, engellemeler var ama çıkartabiliyoruz. Tek başına kurulmuş bir hükumet var, çok şükür koalisyon yok." ifadesini kullandı.

Düzce'nin milletvekili ve bakanı olarak kentin sorunlarına, projelerine gereken desteği vereceğini belirten Özlü, aynı zamanda ulusal bir görevinin de olduğunu anımsatarak, şunları kaydetti:

"Sorumlu olduğumuz bakanlık aslında bağlı ve ilgili kuruluşlarıyla geniş bir alana sahip. TÜBİTAK'tan, KOSGEB'ten, Patent Enstitüsü'nden, Türk Standartları Enstitüsü'nden Türkiye Şeker Kurumu'na kadar ilişkili kuruluş bizim sorumluluk alanımıza giriyor. Bayramdan sonra Türkiye'nin büyük illerinden aldığımız davetlere katılacağız. Bursa'ya, Gaziantep'e gideceğiz, zaten Kocaeli'ye sık sık gideceğiz. Orada TÜBİTAK'ın araştırma merkezi var. Dolayısıyla Türkiye'de teknolojinin gelişmesi, Türkiye'de yenilikçi sanayinin gelişmesi için canla başla çalışacağız."

Ziyaretlerde Bakan Özlü'ye AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, ilçe belediye başkanları ve partililer eşlik etti.

Özlü, daha sonra Ankara'ya hareket etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Türkiye'de Teknolojinin Gelişmesi İçin Canla Başla... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement