Boydak Holding Bölgenin En Büyük Mağazalarından Birini Kahta'da Açtı - Son Dakika
Yerel

Boydak Holding Bölgenin En Büyük Mağazalarından Birini Kahta'da Açtı

Boydak Holding, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük mağazalarından birini Adıyaman'ın Kahta ilçesinde açtı.

15.07.2012 10:30

Boydak Holding, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük mağazalarından birini Adıyaman'ın Kahta ilçesinde açtı.

İşadamları Şükrü Avseren ve Şevket Demiral tarafından kurulan mağazanın açılışına Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şükrü Boydak, Kahta Kaymakamı Metin Esen, Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, AK Parti İlçe Başkanı Reşat Turanlı, Akıncılar Belde Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Açılış öncesi mehteran takımı marşlar söyledi. Mehteran sonrası açılış konuşmaları yapıldı. İşyeri sahiplerinden Şükrü Avseren teşekkür konuşması yaptı. Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, Kahta'ya bu büyüklükte mağaza açtıklarından dolayı Boydak Holding ve işadamlarına teşekkür etti.

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan ise, Kahta'da mağazanın kurulmasına vesile olan iş adamlarına teşekkürlerini dile getirdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın da, Türkiye'nin ekonomik anlamda her zaman güçlü olduğunu ve güçlü olmasında da en büyük payın bu tür iş yerlerinin açılmasıyla alakalı olduğunu dile getirdi.

Boydan Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Şükrü Boydak ise, Türkiye'de Bellona'nın 739. mağazasını Kahta'da açtıklarını ifade ederek, "Biz Türkiye'de hızla büyüyen bir kuruluşuz. Bu bölgede de ayrıca yatırımlarımız var. Kahta'da bu kadar muazzam bir mağazamızın açılması bizi de oldukça mutlu etti. Çalışanlarımızla birlikte burada bir aile olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Birlikte gelişip büyüyoruz. İnşallah bu bölgeye yatırımlarımız devam edecektir. Diyarbakır'a büyük bir fabrika kuruyoruz. Onu da önümüzdeki yıllarda faaliyete geçireceğiz. Kahta'da siz değerli insanların katılımıyla açılacak olan mağazamızın ahırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından mağazanın kurdelesi kesildi. Kurdele kesildikten sonra mağaza gezildi. Açılışı yapan yetkililer mağazayı gezdi. Mağazanın açılışı misafirlere ikram yapılmasının ardından son buldu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Boydak Holding Bölgenin En Büyük Mağazalarından Birini Kahta'da Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement