Bozüyük'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'ten Kısa Kısa

"Almanca yollarda" otobüsü Bozüyük'te

23.11.2013 14:20

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ve GOETHE Enstitüsü'nün iş birliğiyle hazırlanan "AB ortak dil" projesi kapsamında Türkiye'de bazı okulları ziyaret eden "Almanca yollarda" otobüsü Bozüyük'e geldi.

Bozüyük Selahattin Şeker Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'ne gelen otobüste bulunan asistan ve eğitmenler tarafından otobüs içerisinde öğrencilere Almanca eğitim verildi.

Okul Müdürü Ali Yetkinler, otobüsün, Türkiye'de birçok okula ziyaretler gerçekleştirdiğini, kendi okullarının da ülkedeki otelcilik ve turizm otelcilik meslek liseleri arasında ziyaret edilen iki okuldan biri olduğu için mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Hayma Ana Anaokulu'na oyuncak yardımı

Bozüyük ilçesinde faaliyet gösteren Hayma Ana Anaokulu'na oyuncak yardımı yapıldığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, yeni açılan okulun eksiklerini gidermek amacıyla Tekirdağ Aka Koleji öğrencilerinin başlattığı oyuncak kampanyasında toplanan 6 koli oyuncak, okulun kurucu Müdürü Özay Çiftçi'ye teslim edildi.

24 Kasım Öğretmenler Günü

Bilecik Eğitim Derneği Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, yayımladığı mesajda, öğretmenlere kitap hediye edeceklerini bildirdi.

Tekelioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendi hazırladığı 2 bin 500 adet kitabı, Bilecik'te görev yapan tüm öğretmenlere hediye edeceklerini söyledi.

Kitapta, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın özgeçmişi, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün ve tanınmış kişilerin sözlerinin yer aldığını dile getiren Tekelioğlu, "Görev başında şehit düşen öğretmenlerimizin de isimlerinin yer aldığı kitapta temel eğitimden ortaöğretime geçiş sistemine yer verilmiş. Yıllarca milli eğitim camiasının çeşitli kademelerinde görev yapan bir kişi olarak öğretmenlerimize bu güzel günde verilebilecek en güzel hediyenin kitap olduğunu düşünüyorum" dedi. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bozüyük'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement