Çanakkale CHP'li Erkek Türkiye Önümüzdeki İlk Seçimde 2 D Arasında Bir Seçim Yapacak-Hd - Son Dakika
Güncel

Çanakkale CHP'li Erkek Türkiye Önümüzdeki İlk Seçimde 2 D Arasında Bir Seçim Yapacak-Hd

CHP'li Erkek Türkiye önümüzdeki ilk seçimde 2 D arasında bir seçim yapacakÇanakkale'de, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı tarafından, 16 Nisan referandumunun yıldönümünde 'OHAL değil demokrasi' sloganıyla bir saatlik oturma eylemi gerçekleştirildi.

16.04.2018 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'li Erkek Türkiye önümüzdeki ilk seçimde 2 D arasında bir seçim yapacak

Çanakkale'de, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı tarafından, 16 Nisan referandumunun yıldönümünde 'OHAL değil demokrasi' sloganıyla bir saatlik oturma eylemi gerçekleştirildi. Oturma eylemine katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Av. Muharrem Erkek, Türkiye önümüzdeki ilk seçimde 2 D arasında bir seçim yapacak. Demokrasi mi, Diktatörlük mü dedi.

CHP tarafından, 16 Nisan referandumunun yıldönümünde 81 ilde bugün eş zamanlı düzenlenen 'OHAL değil demokrasi' sloganıyla bir saatlik oturma eylemi, Çanakkale'de CHP'liler tarafından Cumhuriyet Meydanında saat 12.00 ile 13.00 arasında düzenlendi. Oturma eylemine CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Av. Muharrem Erkek, CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Serdar Soydan, CHP Çanakkale İl Başkanı İsmet Güneşhan, Çanakkale Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan ve partililer katıldı. Oturma eyleminde partililer, 'Hak, Hukuk, Adalet', 'Faşizme Karşı Omuz Omuza' ve 'Susma Haykır, OHAL'e Hayır' sloganları attı. Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, partililer Cumhuriyet Meydanında 'OHAL değil demokrasi' sloganıyla 1 saatlik oturma eylemi gerçekleştirdi. Oturma eylemi sırasında İzmir Marşı da söylendi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Av. Muharrem Erkek, oturma eylemi sırasında yaptığı açıklamada, Bugün Çanakkale'de Cumhuriyet Meydanında ve 81 ilde meydanlarda 'OHAL Değil, Demokrasi Diyoruz'. OHAL kalkmadığı sürece maalesef Türkiye rahat bir nefes alamayacak. Demokrasi, hukuk devleti, eşitlik, özgürlük ve kardeşlik için OHAL derhal kaldırılmak zorundadır. OHAL düzenin de ve OHAL rejiminde, yapılacak tüm seçimlerinde meşruiyeti her zaman tartışma konusu olacaktır. Türkiye'ye bu kötülüğü yapmaya hiç kimsenin hakkı yoktur. '12 Eylül darbe hukukuyla mücadele edeceğiz' diye iktidar olanlar, bugün 12 Eylül darbe hukukunun ürünü olan OHAL'e, yüzde 10 barajına, 12 Eylül darbe hukukunun hükümlerine sarılıp, iktidarlarını devam ettirmek istiyorlar. OHAL saray rejimini tahkim etmek için, tek adam rejimini tahkim etmek için sürdürülüyor. Türkiye önümüzdeki süreçte bir karar verecek. Türkiye önümüzdeki ilk seçimde 2 D arasında bir seçim yapacak. Demokrasi mi, Diktatörlük mü. Hep birlikte bunun kararı vereceğiz. Ama bu memleketin her köşesinde demokrasiye, adalete, huzura, barışa, kardeşliğe, özgürlüğe inanan, milyonlarla birlikte demokrasi mücadelesini yürütüyoruz. ve tek adam rejimi değil, demokrasi kazanacak dedi. Oturma eyleminin ardından CHP'liler sessiz bir şekilde dağıldı.

Çanakkale CHP\'li Erkek Türkiye Önümüzdeki İlk Seçimde 2 D Arasında Bir Seçim Yapacak-Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale CHP'li Erkek Türkiye Önümüzdeki İlk Seçimde 2 D Arasında Bir Seçim Yapacak-Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement