CHP'li Soylu'ya Stk Desteği Çığ Gibi Büyüyor - Son Dakika
Yerel

CHP'li Soylu'ya Stk Desteği Çığ Gibi Büyüyor

CHP\'li Soylu\'ya Stk Desteği Çığ Gibi Büyüyor

CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Birol Soylu'un büyük bir hızla sürdürdüğü seçim çalışmaları devam ediyor.

28.11.2013 14:19

CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Birol Soylu'un büyük bir hızla sürdürdüğü seçim çalışmaları devam ediyor. Çiğli'yi karış karış gezerek seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Aday Adayı Soylu'ya Sivil toplum kuruluşlarından destek gelmeye devam ediyor. Soylu'ya bu seferde 3 büyük sivil toplum kuruluşundan büyük övgü ve tam destek geldi.

İlk olarak Pir Sultan Abdal Derneği ziyaret eden Birol Soylu dernek binasında büyük cosku ve sevgi ile karşılandı. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren dernek başkanı Cuma Kuzu yaptığı konuşmada "Sayın Birol başkana saygımız ve desteğimiz tamdır. Öncelikle tüm kamuoyu kendisini yakinen tanıyor, biliyor. Kendisinin ne kadar özverili çalışkan, güvenilir, özü sözü bir halk adamı olduğunu anlatmamıza gerek yok. Dernek olarak sorunlarımız olduğu zaman kendisine rahatlıkla ulaşabileceğimiz bir başkan olacağına eminim.Bizler şahsım ve Pir Sultan Abdal Derneği üyeleri olarak Birol Soylu başkanın, İzmir için ilçemiz çiğli için güzel işler yapacağına inanıyor ve kendisine basın huzurunda tam destek verdiğimizi söylüyorum" dedi.

Pir Sultan Abdal derneği ziyaretinden sonra İzmir Güvenlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret eden Birol Soylu buradada Dernek Başkanı Hakan Sinan ve dernek üyeleri tarafından çok büyük bir coşku ve "Soylu Hizmet, Soylu Başkan" sloganlarıyla karşılandı. Kısa bir süre önce kurulmasına rağmen 620 üye ile Birol Soylu tam destek verdiklerini söyleyen dernek başkanı Hakan Sinan "Bizlere Soylu Hizmet,soylu başkanlık örneğini getireceğine inandığımız sayın Soylu'ya tüm üyelerimiz ve ekibimizle tam destek veriyoruz" dedi.

Toplantıya katılan Ege Efe Kültür Derneği Genel Başkanı Cem Çelik ise konuşmasında "Biz Ege Efe Kültür dernekleri olarak kuruluşumuzdan bugüne Şeyh Bedrettin'den,Pir Sultan'a, Akçalı Kel Mehmet'ten, Çakırcılı Mehmet Efe'ye hep zulme karşı halkın ve haklının yanında olanları destekledik bu noktada bizim belediyecilik anlayışımızda Terzi Fikri'ye dayanır. İzmir'de de bunu en iyi temsil edeceğine inandığımız sayın Birol Soylu'ya tüm derneklerimiz, yönetim kurulumuz ve üyelerimizle sonsuz destek verdiğimizi sizlerin huzurunda beyan ediyorum" dedi.

Sivil toplum örgütlerinin önemine değinen CHP Çiğli Başkan Adayı Adayı Birol Soylu; "Amacımız hizmet etmek. Bizler hizmet ettikçe sivil toplum örgütlerimiz daha da güçlenecek. Birlik ve beraberliğimizin sayesinde toplumsal değerlerimiz yaşayacak." dedi. Derneklerin yer sorununun kalmayacağının altını çizen Birol Soylu, "Bizim projelerimiz içinde yer alan 'Demokrasi Sarayı' içinde sivil toplum kuruluşlarına yer vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonunda Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Birol Soylu Dernek Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Soylu'ya Stk Desteği Çığ Gibi Büyüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement