Cumhuriyetin 92. Yılı Başiskele'de Yoğun Katılımla Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Cumhuriyetin 92. Yılı Başiskele'de Yoğun Katılımla Kutlandı

Cumhuriyetin 92. Yılı Başiskele\'de Yoğun Katılımla Kutlandı

Cumhuriyetin 92. yıl dönümü Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde düzenlenen törenler ile kutlandı.

29.10.2015 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyetin 92. yıl dönümü Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde düzenlenen törenler ile kutlandı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 92. kuruluş yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Başiskele'de de kutlandı. Kaymakamlık makamında düzenlenen tebrikat töreni sonrası Kaymakamlık meydanında düzenlenen programa Başiskele Kaymakamı Ali Partal, Garnizon Komutanı Albay Fuat Gedik, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Jandarma Komutanı Gazi Özdemir, belediye birim müdürleri, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, kaymakamlık birim müdürleri, askeri erkan, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Tören Başiskele İlçe Kaymakamı Ali Partal, Garnizon Komutanı Albay Fuat Gedik ve Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın halkın ve öğrencilerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından söz alan Başiskele Kaymakamı Ali Partal, "Cumhuriyet, yeni ve sağlam esaslarıyla, Türk milletini emin ve sağlam istikbal yoluna koyduğu kadar, asıl fikirlerde ve ruhlarda yarattığı güvenlik itibariyle, büsbütün yeni bir hayatın müjdecisi olmuştur" sözüyle başladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun" dedi.

Konuşmaların ardındna Başiskele Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Cumhuriyet Koşusunda dereceye giren öğrencilere madalyaları ve hediyeleri verildi. Cumhuriyetin 92. Yıldönümü etkinlikleri geçit töreni ile son buldu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cumhuriyetin 92. Yılı Başiskele'de Yoğun Katılımla Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement