Deniz Baykal'ı, İbrahim Tatlıses'in Doktoru Tedavi Edecek - Son Dakika
Güncel

Deniz Baykal'ı, İbrahim Tatlıses'in Doktoru Tedavi Edecek

Sağlık Bakanlığına ait uçak ambulans ile Almanya'ya getirilen eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı İbrahim Tatlıses'in doktoru tedavi edecek.

06.12.2017 09:22  Güncelleme: 10:49

Sağlık Bakanlığına ait uçak ambulans ile Almanya'ya getirilen eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın tedavisi, Münih yakınlarındaki Murnau Kaza ve Travma Kliniğinde (Berufsgenossenschaftliche Unfallklinik Murnau) devam ediyor.

FOTOĞRAFA İZİN VERMİYORLAR

Hastaneye getirilişi sırasında Baykal'a Münih Başkonsolosluğu yetkilileri de eşlik etti. Hastane yönetimi, Baykal'ın sağlık durumu hakkında henüz bir açıklama yapmadı. Yönetim, gazetecilerin çevreden görüntü ve fotoğraf almasına izin vermiyor. Sanatçı İbrahim Tatlıses de 2011'de uğradığı silahlı saldırının ardından Murnau kliniğinde tedavi görmüştü.

TATLISES'İN DOKTORU TEDAVİ EDECEK

Baykal'ın tedavisi, Münih yakınlarındaki Berufsgenossenschaftliche Unfallklinik Murnau isimli merkezde gerçekleştirilecek. Baykal'ın tedavisini, sanatçı İbrahim Tatlıses'in de tedavisini üstlenen Dr. Schaan yapacak.

Ankara Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, yaptığı açıklamada, Baykal'ın hastanelerinde yaklaşık 7 hafta süren tedavisinin tamamlandığını belirterek, sabah saat 06.00 civarında Almanya'ya gitmek üzere hastaneden uğurladıklarını ifade etmişti.

İYİ DURUMDA HASTANEDEN ÇIKTI

İbiş, çok kritik süreçler yaşandığını vurgulayarak, "Çok riskli anlar, günler geçirdik ama şükürler olsun ki bugün Deniz Bey iyi bir durumda hastanemizden çıktı. Deniz Bey'in bilinci tam açıktı, bilişsel fonksiyonları yerindeydi. Muhakemesi, konuşması tamdı, sol taraftaki kuvvet kaybı dışında durumu iyiydi. Bundan sonraki süreç, hastanemizde başlayan fizik tedavi ve rehabilitasyon uygulamalarının Almanya'da devamıyla, daha iyi bir durumda Türkiye'ye dönmesidir." açıklamasını yapmıştı.

Deniz Baykal\'ı, İbrahim Tatlıses\'in Doktoru Tedavi Edecek
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Deniz Baykal'ı, İbrahim Tatlıses'in Doktoru Tedavi Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement