Denizli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Denizli'den Kısa Kısa

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu, milli şair Mehmet Akif Ersoy'un vefatının 81. yıldönümü kapsamında anma programı düzenledi.

28.12.2017 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu, milli şair Mehmet Akif Ersoy'un vefatının 81. yıldönümü kapsamında anma programı düzenledi.

Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen Mehmet Akif Ersoy'u Anma ve Anlama adlı programda konuşan Kent Şairleri Topluluğu Başkanı Arzu Subakan Kabukçu, bu yılki programı lise öğrencileriyle yaptıklarını belirtti.

Kabukçu, "Bizlere şerefimizle yaşama imkanı sağlayan atalarımızı minnetle anıyoruz. Bu imkanı bize sağlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a, desteklerini esirgemeyen Kent Konseyi Başkanımız Ali Değirmenci'ye teşekkür ediyoruz." dedi.

Konuşmaların ardından şair ve yazar Şerif Kutludağ tarafından Mehmet Akif Ersoy'un hayatı anlatıldı.

PAÜ'de "Yazı" sergisi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Elif Emine Özer'in yürüttüğü güz dönemi Yazı Yazma Teknikleri dersi kapsamında "Yazı" isimli sergide, birinci sınıf öğrencilerine ait iki yüz çalışma yer aldı.

Açılışını Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Erdinç Duru ve Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Bilge Can'ın yaptığı sergiyi, öğretim elemanları ve öğrenciler ziyaret etti.

Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Elif Emine Özer, öğrencilerin her türlü iletişimde teknolojiyi en iyi şekilde kullanabildiklerini belirterek bu nedenle el yazısının ihmal edildiğine dikkat çekti.

Özer, öğrencilerin öz güvenlerinin artması ve estetik bakış açılarının gelişmesinin yanı sıra güzel düşünüş, düşünceleri düzenleme ve ifade edebilme gibi becerilerin gelişmesinde de yazı çalışmalarının çok büyük katkısının bulunduğunu vurguladı.

- Merkezefendi Zabıtası'ndan yılbaşı öncesi denetim

Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, yılbaşı öncesi vatandaşların olumsuzluklarla karşılaşmalarını önlemek için denetim gerçekleştirdi.

Ekipler, bu çerçevede pastane, restoran, kafe ve kuruyemişçilerde denetim yaptı. Denetimlerde vatandaşların tüketimine sunulan gıda ürünlerinin tazelik, hijyen ve üretim alanları denetlendi. İşletmecilere kurallar hakkında bilgi verildi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, yaptığı açıklamada, vatandaşların güvenli bir şekilde alışveriş yapabilmeleri için iş yerlerini sürekli denetlediklerini belirterek, "Yılbaşı öncesi de denetimlerimizi sıkılaştırdık. Denetimlerimiz aralıksız devam edecek." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Denizli'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement