Denizli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Denizli'den Kısa Kısa

Yıldız Erkekler Serbest Güreş Grup Müsabakaları'na katılan 11 sporcudan 6'sı Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

18.02.2014 15:36

Yıldız Erkekler Serbest Güreş Grup Müsabakaları'na katılan 11 sporcudan 6'sı Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Manisa'da düzenlenen Yıldız Erkekler Serbest Güreş Grup Müsabakalarına katılan Denizli Güreş Eğitim Merkezi'nden sporcular madalyalarla döndü.

Turnuvaya katılan 11 güreşçiden 46 kiloda Cihan Deniz ve 54 kiloda İlyas Gözen sıkletlerinde birinci olarak altın madalyanın sahibi oldu. 50 kiloda Burak Sürün, 54 kiloda Ali Gülsan ve 85 kiloda güreşçimiz Sinan Kundak beşinci, 58 kilo da Erkan Targıl ise 8. oldu.

Sporculardan 6'sı elde ettikleri derecelerle 4-9 Mart tarihlerinde Bursa'da yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

- PAHOY-Tuana Dans'tan derece

Türkiye Dans Sporları Federasyonu'nun İstanbul'da hafta sonu düzenlediği Salsa 3. Etap Büyükler B Kategorisinde Pamukkale Halk Oyunları (PAHOY) Tuana Dans Bale ve Müzik Okulu adına yarışmaya  Hanife Karakulak-Mesut Giray çiftinin 2. olduğu bildirildi.

Tüm kategorilerde yaklaşık 300 çiftin katıldığı ve birinciliği İstanbul'dan Aytunç Bentürk Dans Okulu sporcularının kazandığı yarışmada, Denzli'den Hanife Karakulak-Mesut Giray çifti ikincilik elde etti.

PAHOY Tuana Dans Bale ve Müzik Okulu Başkanı Deniz Semerci, bunun tesadüfi bir başarı olmadığını belirterek, "Halk dansları ve balenin yanı sıra dans sporunda da Denizli'mizin adını ilk defa Türkiye'ye duyuran dansçılarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizli'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement