Bunalıma giren bir çocuk babası, 9. kattan atlayarak intihar etti - Son Dakika
3.Sayfa

Bunalıma giren bir çocuk babası, 9. kattan atlayarak intihar etti

Karaman'da bunalıma giren bir çocuk babası adam, 9 katlı binanın en üst katından kendisini boşluğa bıraktı. İntihar eden adam hayatını kaybetti, onu ikna etmeye çalışan bir polis merdivenlerden düşerek yaralandı.

06.07.2020 09:34  Güncelleme: 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'da bunalıma giren bir kişi çıktığı 9 katlı öğrenci yurdunun çatısından atlayarak intihar etti. Şahsı ikna etmek için binanın çatısına çıkan bir komiser de merdivenlerden kayarak düşmesi sonucu yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan 9 katlı bir öğrenci yurdunda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, bunalıma giren bir çocuk babası C.O. (26), kimsenin haberi olmadan binanın çatısına yangın merdiveninden çıktı. Çevredeki vatandaşların binanın çatısında bir kişinin olduğunu 112 Çağrı Merkezine bildirmeleri üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Dokuzuncu kattan atlayarak intihar etti

HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE KENDİSİNİ BOŞLUĞA BIRAKTI

Polis, yurdun önündeki caddeyi trafiğe kapatırken, itfaiye de şahsın atlayabileceği tarafa hava yastığı açtı. Sivil polis ekipleri hemen şahsı ikna etmek için çatıya çıktı. İkna çabaları sürerken şahıs biranda çatıdaki yerini değiştirerek herkesin gözün önünde kendini boşluğa attı.

Bu anlar ise yurdun karşısındaki binada bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonuna kaydedildi. C.O'ya olay yerinde ilk müdahaleyi sağlık görevlileri yaptı. Daha sonra ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan şahıs burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Dokuzuncu kattan atlayarak intihar etti

ŞAHSI İKNA ETMEYE ÇALIŞAN POLİS YARALANDI

Öte yandan, şahsı ikna etmek için binanın çatısına çıkan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu Komiseri Serdar Bolat ise merdivenlerden ayağının kayması sonucu düşerek belini incitti. Ambulansla hastaneye kaldırılan komiser Bolat'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İntihar eden C.O'nun, 2 gün önce de başka bir binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştığı ve yapılan görüşmeler sonucu ikna edilerek aşağıya indirildiği öğrenildi.

Dokuzuncu kattan atlayarak intihar etti
Bunalıma giren bir çocuk babası, 9. kattan atlayarak intihar etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bunalıma giren bir çocuk babası, 9. kattan atlayarak intihar etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (39)

  • Gamze: Her halde rahatlıktan intihar etmiştir büyük ihtimal borcu falan yoktur mis gibi hayat yaşıyordur şöyle çıkıp şuradan kendimi atayım demiştir bu dünya zengine doymayana kadar veren fakirede al sen bunla geçin diyen cehennem Bi dünya 12 4 Yanıtla Betül : Allah ınsanları farklı mevkide yaşatır ama varlık da yoklukta sınav.Allah sabreden le beraber.Yaşadığımız hayat en hayırlısı çünkü bizim iyi zannettiğimiz hayat kötü olabilir.Maddi zorluk ya sınav yada bizden kaynaklı bence.Tabiki zor ama şu da gerçek zor olan çok şey geçmedimi.Neler neler geçti.Allah bükük.Hicbir dert Allah tan büyük değil.Allah zorda olanın yardımcısı olsun.Allah kötüyü ıslah etsin,Iyiye yardım etsin.Bu günümüze şükür.Beterin beteri var.Biz çalışıp elimizden geleni tabiki islami çerçevede yapalım Gerisi Allah a kalmış.Allah a emanet. 0 0
  • Cenk: Evlenenler çocuk yapanlar mesaj size 3 9 Yanıtla
  • yorum: Almanya da ve diğer Avrupa ülkelerinde asgari ücret 1600 Euro yani 11 bin liradan fazla ve çocuk başına 200 euro 1500 liradan fazla alıyor gurbetçimiz,akrabam 3 çocuğundan aldığı parayı Almanya da biriktirmiş 3 katlı tripleks ev almış gurbetçilerimiz refah içinde canına kiyanı duymadım 9 3 Yanıtla Fulya: Almanyada kazanç bu kadar şu kadar diyonuzda,, sen biliyon mu almanyada 1 ekmek 30 TL,,, yaaaaaa böyle hesapla bi zahmet 1 2 Gurbetci: Almanyada... paralar... kuyu var bahcede ordan çikariyoz.... öylemi sandiniz,,,, burda eşek gibi sabahlara kadar millet işe gidiyo, hemde sen uyurken 1 2 Yorum: Aman hadi beğenmiyorsan git orada yaşa ve orada kal. Bı bitmediniz yalanlarla bu ülkeyi hor göstermeyi. Avrupa ülkelerini çok iyiymiş gibi anlatmayı. Bozgunculuktan başka bir halt gelmez elinizden 0 3 Tribün: Hemen de ülkeyi kötüle. O ülkede yaşayanları da görüyoruz asgari ucret ile nasıl geçirdiklerini. Sizin gibilerin yaptığı tamamen algı yaratmak. Git o ülkelerde yaşasana. Madem daha cazip geliyor sana 0 0
  • Ferhat : YARABBİM genç yaşta huzuruna gelen bu kulunu affet. Sen RAHMAN sın Sen RAHİM sin ,sen bağışlayansın sen esirgeyensin. Bizler ahir zaman ümmetiyiz sen huzuruna bu şekilde gelen kulunu affeyle. Bizleri de taşıyamayacağımız imtihanlara tabii tutma. 12 0 Yanıtla
  • Fatih: Avrupa avrupa duy sesimizi bu gelen turkiyenin ayak sesleri 4 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Zigana Tüneli'nde otomobil tünel duvarına çarpıp savruldu: 1 ölü
    15:30 Zigana Tüneli'nde otomobil tünel duvarına çarpıp savruldu: 1 ölü

    Gümüşhane'de Zigana Tüneli'nde meydana gelen kazada, otomobilin sürücüsü Salih Pelit hayatını kaybetti. Otomobil, tünel duvarına çarparak savruldu. Olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan müdahalenin ardından Pelit'in cansız bedeni Gümüşhane Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Bursa'da Osmangazi Tarihi Kent Koşusu Sebebiyle Yollar Kapatılacak
    15:24 Bursa'da Osmangazi Tarihi Kent Koşusu Sebebiyle Yollar Kapatılacak

    Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, 21 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan Osmangazi Tarihi Kent koşusu nedeniyle kapatılacak yollar hakkında açıklama yaptı. Koşu, iki farklı güzergahta gerçekleşecek ve etkinlik süresince belirtilen yollar trafiğe kapatılacak.

  • Adıyaman'da motosiklet kazası: Anne ve oğlu yaralandı
    15:24 Adıyaman'da motosiklet kazası: Anne ve oğlu yaralandı

    Adıyaman'da, yolun karşı tarafına geçmeye çalışan anne ve oğlu, motosikletin çarpması sonucu yaralandı. Kazada yaralanan anne ve oğlu hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Antalya'da tır çocuğa çarptı, çocuk hayatını kaybetti
    15:15 Antalya'da tır çocuğa çarptı, çocuk hayatını kaybetti

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde yola çıkan 15 yaşındaki çocuğa tır çarptı. Ağır yaralanan çocuk, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamazken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

  • İnegöl'deki Sandalye Fabrikasında Yangın Kontrol Altına Alındı
    15:02 İnegöl'deki Sandalye Fabrikasında Yangın Kontrol Altına Alındı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren sandalye fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yaklaşık 3 saatte söndürüldü. Yangın sonucunda can kaybı ve yaralanma olmazken, olayla ilgili tahkikat devam ediyor.


Advertisement