Beykoz’da bir apartmanda yaşanan tartışma, kısa sürede cinayete dönüştü. İddiaya göre, vücut geliştirme sporcusu Murat Kaan Günaydın (23) ile su getiren kurye arasında çıkan tartışmaya müdahale eden üst komşu Alican Tekin (35), bıçaklanarak hayatını kaybetti. Şüpheli olay sonrası tutuklandı.

Olay, 24 Nisan akşamı Kavacık Mahallesi Sayman Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, su siparişi nedeniyle kurye ile Günaydın arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Gürültüyü duyan Alican Tekin, tarafları ayırmak için aşağı indi.

Elinde bıçak bulunan Günaydın, kavgayı ayırmak isteyen Tekin’i 6 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan Tekin, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.
Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Murat Kaan Günaydın, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tekin’in cenazesi Kanlıca Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Baba Ahmet Önder Tekin, yaşadığı dehşeti, “Aşağıdan bir kadın sesi duydum. İndiğimde oğlumu asansör önünde kanlar içinde buldum” sözleriyle anlattı. Şüphelinin uzun süredir apartmanda sorun çıkardığını öne süren baba, herkesle sık sık kavga ettiğini ifade etti.

Olayın detaylarını paylaşan baba Tekin, tartışmanın kurye ile başladığını, oğlunun ise yalnızca araya girmek için aşağı indiğini söyledi. “Oğlum sadece ayırmak için indi ama canavarca saldırıya uğradı” dedi.

Anne Ayşın Tekin, “Yavrumu kanlar içinde gördük, perişanız. İnşallah cezasını çeker” derken, kardeşi Senanur Arslan ise ağabeyinin kimseye zarar vermeyen biri olduğunu ve şüphelinin daha önce de çevresine tehditler savurduğunu iddia etti.
Yaşanan cinayet kamuoyunda büyük yankı uyandırırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Son Dakika › Güncel › Beykoz’da kavgayı ayırmak isteyen komşu bıçaklanarak öldürüldü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (2)