Dolunay Dünyayı Nasıl Etkiledi? - Son Dakika
Kadın

Dolunay Dünyayı Nasıl Etkiledi?

Dolunay Dünyayı Nasıl Etkiledi?

Oğuzhan Ceyhan "yılın en sert dolunayı" olarak tanımladığı 30 Eylül'de meydana gelen dolunayın etkilerini yorumladı.

01.10.2012 13:00  Güncelleme: 12:25

"Yılın sert dolunayı" olarak tanımlanan ve dün gerçekleşen dolunay sebebiyle zorlu bir hafta bizleri bekliyor. Yedi derece Koç burcunda bir dolunay yaşandı. Uranüs ve Plüton karesini tetiklediği için gergin bir dolunay olduğunu söyleyen Ceyhan, dolunayın bitiş anlamına geldiğini, Uranüs'ten kare bir dolunayın kaza anlamına geldiğini, Plüton'dan karşı kareli bir dolunayın da zorlu bir haftanın bizi beklediğini göstermekte olduğunu, dolayısı ile bunun ciddiye alınması gerektiğini vurguluyor.

Bu dolunayın Türkiye'de değil ancak dünya üzerinde çok şiddetli depremlere yol açabileceğini de sözlerine ekleyen Oğuzhan Ceyhan bu dönemde yanardağ patlamalarının da meydana gelebileceğini söylüyor. Ayrıca enlemin ve boylamın birbirini kestiği noktalarda uçak kazaları meydana gelebileceği gibi, ordularda hareketlenmeler olabileceğiniz, Uranüs Plüton karesi sebebiyle de devlet başkanlarında düşmeler görülebileceğini belirtiyor.

Ülkemizi de etkileyen bu dolunayda Mars'ın etkisiyle, doğu sınırımızda, İsrail, İran ya da Lübnan İsrail gibi bir bölgede ciddi bir olay yaşanabileceğini vurgulayan Ceyhan, etkilerin altı ay kadar süreceğini söylüyor. 30 Eylül dolunayının öncü dolunay olması sebebiyle de, etkileri oldukça hızlı ve sert görülebilir. özellikle Koçların, Terazilerin, Oğlakların ve Yengeçlerin etkileneceği bu dolunay sadece bu burçları değil, yükseleni bu burç grubuna dahil olanları da etkisi altına alacak. Ceyhan, Kova ve Aslanları kaza ya da hukuksal alanlarda etkileyebilecek bu dolunayın ciddi olduğunun altını çiziyor.

Bu dolunayın etkilerine karşı neler yapılabilir?

Bu olumsuz etkilere karşı bazı bilinç dışı savunmalar olsa da yapılabilecek en önemli şey sakin kalmak. Bu dönemde acil ve ani karar vermemeli, sükunet içinde kalıp duygularımızla hareket etmemeli ve temkinli davranmamız gerekiyor. Aynı zamanda ilişkileri bitiren bir dolunay olan 30 Eylül dolunayı, aşkla alakalı anlık etkilere sebebiyet verebiliyor. Koç'un etkisiyle ani tansiyon, kalp krizi, diş ağrısı, diz kırılması gibi etkilere de sebebiyet verebilen bu dolunayda, yeni bir olaya başlarken ortak olmamalı, çok dikkatli olmalı ve imza atmamamız gerekiyor. Ayrıca Oğuzhan Ceyhan, bu etkiyi hafifletmek için Hint inanışında yer alan "Moon Mantası"nı da deneyebileceğimizi söylüyor.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Dolunay Dünyayı Nasıl Etkiledi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement