DP Genel Başkanı Uysal, İnce'nin adaylıktan çekilmesini olumlu karşıladı - Son Dakika
Güncel

DP Genel Başkanı Uysal, İnce'nin adaylıktan çekilmesini olumlu karşıladı

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesini olumlu karşıladığını ifade etti. Uysal, Millet İttifakı'nın adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kaldığını belirtti ve milletin muhakemesini bulandırmamak adına İnce'nin çekilmesini olumlu karşıladığını söyledi.

11.05.2023 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DEMOKRAT Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesini olumlu karşıladığını ifade ederek, Milletin muhakemesini bulandırmamak adına sayın Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesini olumlu karşılıyorum dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Eskişehir'in Tepebaşı ilçesine bağlı Arifiye Mahallesi Köprübaşı Caddesi'ndeki seçim bürosunu ziyaret etti. Seçim sürecinin başından bu yana milletin ümidinin her zaman Millet İttifakı olduğunu ifade eden Uysal, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden çekilmesine ilişkin de değerlendirmelerde bulundu. DP lideri Uysal, çekilmeyi 'olumlu' karşıladığını belirterek, Bu surecin basından itibaren milletimizin ümidi her daim millet ittifakı olmuştur. Millet ittifakının adayı olarak da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmuştur. Milletin muhakemesini bulandırmamak adına sayın Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesini olumlu karşılıyorum. Bütün ümitlerini muhalefeti bölüp parçalamaya hasretmiş olanlara ellerindeki kamu gücü ile manipülasyon yapma gayreti içerisine girenlere de milletimizin ızdırapları ve milletimizin özlemleri her daim sınırları çizmiştir. Bizlerde onun milletimizin özlemlerini ızdıraplarını kılavuz olarak kabul eden bu sorumlulukla siyaset yapan insanlar olarak dünden bugüne bunun gereğini yaptık. O açıdan Allah'ın izni ile kalan sürede bu büyük başarıyı birinci turda tartışmaya mahal bırakmayacak şekilde milletimiz gereğini yapacaktır şeklinde konuştu.

DP Genel Başkanı Uysal, İnce\'nin adaylıktan çekilmesini olumlu karşıladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel DP Genel Başkanı Uysal, İnce'nin adaylıktan çekilmesini olumlu karşıladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement