Ege Üniversitesi'nde Çocuklar 23 Nisan'ı Dolu Dolu Kutladı - Son Dakika
Güncel

Ege Üniversitesi'nde Çocuklar 23 Nisan'ı Dolu Dolu Kutladı

Ege Üniversitesi\'nde Çocuklar 23 Nisan\'ı Dolu Dolu Kutladı

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolu dolu kutlandı.

26.04.2018 09:49  Güncelleme: 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi Muz Bahçesi'nde gerçekleşen etkinliğe Ege Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Savaş Kansoy, hastanede tedavi gören çocuklar ve aileleri katıldı.

Prof. Dr. Savaş Kansoy, günün anlam ve önemine değinerek, "Bugün cumhuriyetin ilan edildiği ve çocuklara Atatürk tarafından armağan edilmiş bir gün. Dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek uluslararası bayram" dedi. Etkinlikte tedavi gören çocuklar, Egeli gençler ve İzmir'deki ilkokullardan gelen öğrenciler birlikte çeşitli aktiviteler gerçekleştirdi.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesi'nde tedavi gören Hakkı Yakut, Damla Arslan ve Ömer Özcan şiirler okudu. Bornova Kars Halil Atilla İlköğretim Okulu öğrencileri etkinlikte, halk oyunları dans gösterisi sahneledi. Uluslararası piyano yarışmalarında birçok başarıya imza atan Çınar Manaflı ve Emre Nurbeyli etkinlikte piyano resitali verdi. Resitallerin ardından Leyla'dan Sonra ekibi, Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı öğrencileri ile birlikte 'Müzik ve Eğlence Zamanı' etkinliğinde müzik ve danslarla çocuklara keyifli dakikalar yaşattı. Etkinliğin sonunda Hasta Çocuk Evleri ve Doğa Koleji'nin katkılarıyla çocuklara hediyeler dağıtıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ege Üniversitesi'nde Çocuklar 23 Nisan'ı Dolu Dolu Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement