Elektronik Yarışmada Ödül Töreni - Son Dakika
Yerel

Elektronik Yarışmada Ödül Töreni

Elektronik Yarışmada Ödül Töreni

Konya’da yayın yapan Pusula Gazetesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ilkokul 3. ve 4. sınıf öğrencileri arasında gerçekleştirilen on-line bilgi yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi.

21.05.2014 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da yayın yapan Pusula Gazetesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ilkokul 3. ve 4. sınıf öğrencileri arasında gerçekleştirilen on-line bilgi yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi.

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen törene Konya Valisi Muammer Erol, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Konya SMMM Odası Başkanı İsmail Turan, Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Uğur Özteke, dereceye giren öğrenciler, öğretmenler ve aileleri katıldı.

Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Uğur Özteke, elektronik yanıtlama sistemi ile gerçekleştirilen yarışmanın Türkiye'de bir ilk olduğunu belirtti. Özteke, "Gazetemizin yayın hayatına başlayışının ikinci ayında tamamen eğitime yönelik ve Türkiye'de ilk defa elektronik yanıtlama ile okuma ve anında soruları doğru cevaplandırma adına Konya merkez ve 31 ilçede ilkokul 3. ve 4. sınıfların katıldığı bir yarışma yaptık. Verilen cevaplara göre kimin dereceye girdiği de elektronik ortamda belli oldu" dedi.

Konuşmanın ardından yarışmada dereceye giren öğrenciler ile öğretmenlerine hediye ve plaket verildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elektronik Yarışmada Ödül Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement