Ersin Basınında Bugün - Son Dakika
Yerel

Ersin Basınında Bugün

Mersin'de yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle.

16.05.2011 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

ÇUKUROVA: "Birliğimizi bozamazlar"

Türkiye'nin dört bir yanından gelen iş adamlarıyla görüşen Devlet Bakan Zafer Çağlayan, Toroslar ilçesindeki AK Parti binasına ses bombası atılmasını hatırlatarak, "Bizim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmez" dedi.

HAKİMİYET: "Mesele AŞ ve işte"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son 6 ayda CHP Genel Merkezini bir üniversite gibi çalıştırdıklarını belirterek, işçi, memur, emekli, taşeron, esnaf, sanatkar, çiftçi herkesin derdini bulup, çözün üretildiğini söyledi. Meselenin AŞ ve iş olduğunun altını çizen Kılıçdaroğlu, "CHP iktidarında AŞ da iş de olacak" dedi.

BUGÜN Mersin: "Çitçi perişan"

Mersin'de ürünlerinin para etmemesinden yakınan çiftçiler, eylem yaptı. Çitçiler beraberlerinde getirdikleri biberleri yola döküp, yetkililerin seslerini duymasını istediler.

Mersin: "Erdoğan'ın maskesini düşüreceğim"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Başbakanın ezberini bozdum, kimyasını bozdum, şifresini çözdüm. Şimdi itiraflar dönemi başladı" dedi.

YENİ UFUK HABER: "Cezaevinde takı tasarım kursu sergisi açıldı"

Erdemli K2 tipi kapalı cezaevinde açılan Takı Tasarım ve Halk Oyunları Kursları sona erdi. Kurslara katılan 32 kursiyere Cezaevi Kütüphanesinde sertifika töreni ve Takı Tasarım sergisi açıldı.

AKDENİZ POSTASI: "İktidar döneminde çiftçi yok oldu"

MHP Mersin Milletvekili Kadir Ural, daha önce ülkede yaşanan ekonomik krizin toplumun tamamını etkilediğini, bu durumdan çiftçilerin de büyük oranda zarar gördüğünü kaydetti.

- MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ersin Basınında Bugün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement