Fatih Terim, Fenerbahçe derbisinden sonra cezasını tamamlayacak - Son Dakika
Spor

Fatih Terim, Fenerbahçe derbisinden sonra cezasını tamamlayacak

Yeni Malatyaspor-Galatasaray maçını tribünden takip eden Fatih Terim'in cezası önümüzdeki hafta dolacak.

22.09.2019 20:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamalardan dolayı 4 maç ceza alan ve sonrasında Tahkim Kurulu'nun kararıyla cezası 3 maça indirilen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, cezasının ilkini Kasımpaşa karşısında çekmişti. Terim, Malatya deplasmanında da takımının başında olamadı.

ÜMİT DAVALA VE HASAN ŞAŞ DA CEZALI

PFDK, aynı karşılaşmada rakip takım taraftarlarına yönelik hakareti nedeniyle Ümit Davala'ya da 3 maç men cezası uygulamıştı. Hasan Şaş da geçen sezonun 33. haftasında Medipol Başakşehir ile oynanan maçtan sonra 8 maç men cezası almıştı.

TAKIMIN BAŞINDA LEVENT ŞAHİN YER ALDI

BtcTurk Yeni Malatyaspor mücadelesinde Galatasaray'ın başında yardımcı antrenör Levent Şahin yer aldı. Terim, önümüzdeki hafta oynanacak olan Fenerbahçe derbisinden sonra cezasını tamamlayacak.

Fatih Terim, Fenerbahçe derbisinden sonra cezasını tamamlayacak

Son Dakika Spor Fatih Terim, Fenerbahçe derbisinden sonra cezasını tamamlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • andsmero: mumkunse sahaya ınmesin gormek ıstemıyoruz kobra yılanı gıbı dılını dısarı cıkarması mıdemı bulandırıyor hasan şaş da karaktersizin önde gideni defolsunlar.magdur edebıyatı ıle yollarına devam edeceklerındende suphem yok 7 1 Yanıtla
  • Böyle iyidik: Küfür kıyametsiz kavgasiz dovussuz gs maçlarına alışmıştık. Kenarda hakeme, karşı takıma saldıran olmayınca başarı da gelmiyor haliyle. Teknik kadro da başka birşey yapmıyordu zaten... 0 0 Yanıtla

Advertisement