Filistin Büyükelçisi, Başkan Kocaoğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Filistin Büyükelçisi, Başkan Kocaoğlu'nu Ziyaret Etti

Filistin Büyükelçisi Nabil Maarouf, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu makamında ziyaret etti.

13.04.2013 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Arap İşadamları Derneği İzmir Şube Başkanı Sabuhi Attar'ın da katıldığı ziyarette konuşan Maarouf, Başkan Aziz Kocaoğlu'nu İzmir'i uluslararası bir şehre dönüştürme çabalarından dolayı tebrik etti. Büyükelçi Nabil Maarouf, "Bu güzel şehirde olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Filistin ve Türkiye arasında çok güçlü ve duygusal bağlar var. Ortak bir tarih, kültür ve geleneklere sahibiz. Bu yıl 5. Filistin Kültür Haftası'nı İzmir'de organize etmek istiyoruz. Dördüncüsünü İstanbul'da Sultanahmet ve Taksim Meydanı'nda gerçekleştirmiştik. Bu konu ile ilgili desteklerinizi bekliyoruz. Sizin yardımınızla bu organizasyonu çok başarılı bir şekilde gerçekleştirebileceğimize inanıyoruz" dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aziz Kocaoğlu, Filistin Kültür Haftası etkinliklerine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirererek, "Filistin halkı ve Türk halkı dost ve kardeş. En yakın zamanda Filistin halkının barışa kavuşmasını temenni ediyorum. 76 milyon Türk Halkı bunu destekliyor" dedi.

Büyükelçi Maarouf, Türkiye'ye geldiklerinde kendilerini evlerinde, aileleri içindeymiş gibi hissettiklerini söyleyerek, "Bir yardım istediğimizde, bir kardeşten yardım istediğimizi düşünüyoruz. Burada kendimizi evimizde hissediyoruz. Bu çok güzel bir şey" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Filistin Büyükelçisi, Başkan Kocaoğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement