Gazeteci Özkök: Yusuf Yerkel'in Volesini Drogba Atamaz - Son Dakika
Güncel

Gazeteci Özkök: Yusuf Yerkel'in Volesini Drogba Atamaz

Gazeteci Özkök: Yusuf Yerkel\'in Volesini Drogba Atamaz

Özkök, AK Parti'li Çelik'in, Yerkel'in darp raporu aldığına ilişkin açıklamasına "O voleyi Drogba bile atamaz" dedi.

17.05.2014 01:05  Güncelleme: 01:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CNN Türk'te yayınlanan Akif Beki ile Baştan Sona programına katılan gazeteci Ertuğrul Özkök, Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasında Başbakan Erdoğan ile Soma'ya giden Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel'in, faciada hayatını yitiren bir madencinin yakınına tekme attığı görüntüleri eleştirdi. Özkök, Yusuf Yerkel'in 7 günlük darp raporu almasına ilişkin "O voleyi Drogba bile atamaz" dedi.

"ÇELİK'E TALİMAT VERİLDİĞİ BELLİ"

Özkök, görüntülerin yıllar geçse dahi hafızalardan silinmeyeceğini ifade etti ve Yusuf Yerkel'in 1 haftalık darp raporu aldığını açıklayan  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Hüseyin Çelik'i eleştiri yağmuruna tuttu. Özkök, Çelik'e talimat verildiğinin belli olduğunu belirtti.

"SAVUNMAYIN KARDEŞİM, BİR KERE DE "HATALIYIM" DEYİN"

Özkök, Yerkel'in madenci yakınına tekme attığı görüntüleri yorumlarken "öfkelendiğini, Çelik'e saydıracağını" ifade ederek şöyle konuştu: "Başbakan'ın danışmanının bir vatandaşa tekme attığı şu görüntülere bakıp sinirlenmemek mümkün mü? Kusura bakmasın, Hüseyin Çelik'e -burada biraz öfkeleneceğim, biraz saydıracağım- belli ki talimat verilmiş "bunu savunacaksın" diye. Savunmayın kardeşim, bir olayda da "hatalıyım" deyin. Bu olayın savunulacak tarafı yok." dedi.

"DROGBA BİLE ATAMAZ O VOLEYİ"

Öfkelenen Özkök, sözlerine şöyle devam etti: "Bu fototoğrafı bundan 150 yıl geçse de kimseye anlatamazsın kardeşim. Hele hele biri bizi enayi gibi görüp," 7 günlük darp raporu aldı" diyor. Yapmasın kardeşim, herif öyle bir vole atıyor ki, neredeyse Drogba bile atamaz o voleyi." 

Programın sunucusu Akif Beki ise gerilen ortamı yumuşatmaya çalışarak, fotoğrafın kabul edilemez olduğunu fakat Yusuf Yerkel'in hatasını kabul etmesinin de önemli bir nokta olduğunun altını çizdi.






Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Gazeteci Özkök: Yusuf Yerkel'in Volesini Drogba Atamaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • VATANDAŞ: GAZETECİ DEGİL ORTAMI GEREN BİR AJAN,ÇÜNKÜ SİZ KANDAN BESLENİYORSUNUZ.GEÇEN GÜN CHP GENEL BAŞKANINA SALDIRAN ŞAHSA VURAN MİLLET VEKİLLERİNİN VURDUKLARININ ADI NE ONUDA AÇIKLA 23 8 Yanıtla
  • VATANDAŞ: GEÇEN GÜN MECLİSTE KEMAL KILIÇAROGLUNA SALDIRAN ŞAHSA.TEKME ATAN MİLLET VEKİLLERİNİN VURDUKLARININ ADI NE, ONUDA ÖGRENELİM.HALK TV ,KANAL D VE CNN ÇIKIP AÇIKLADA MİLLETDE BİLSİN. 22 8 Yanıtla
  • VATANDAŞ: YENİ SPOR SİPİKERİMİZ,ARTIK KANAL D YADA HALK TV DE YORUMCULUK YAPARSIN. 18 9 Yanıtla
  • recep: voleyi hak eden golüde yer.. 6 10 Yanıtla
  • mustafa yilmaz: Bu tekmeyi kinamayanlar 10on mislini yer issallah.burasi kuzey kore degil.Turkiye..... 9 5 Yanıtla
  • ulubatlı: top olduktan sonra vole atanda olur rövaşata atanda önemli olan insan olmak provake etmemek canım benim .... 8 4 Yanıtla
  • hamsikuşu: çok hoşuna gittiyse sanada bir vole atsın.hiçte hoş bir espiri değil palyaçolar. 5 6 Yanıtla
  • MEMOLİ: ŞU HALİMİZE BAK HALA BU DANIŞMAN ZAVALLISINI SAVUNAN VAR PES DOĞRUSU 0 0 Yanıtla

Advertisement