Gişe Canavarları Yaza Hazır - Son Dakika
Magazin

Gişe Canavarları Yaza Hazır

Gişe Canavarları Yaza Hazır

Yeni Hollywood filmleri, gösterim programındaki yerlerini çoktan aldı.

11.04.2013 06:03  Güncelleme: 06:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'MAN OF STEEL'

GÖSTERİM TARİHİ: 21 Haziran 2013

Krypton gezegeninden dünyaya düşen en süper kahraman 'Süpermen'in sınırsız gücü ve tabii uçma yeteneğinin ardında yatan gerçekler, 'Man of Steel'de gözler önüne serilecek. 'Clark Kent' kimliğinin altında dünyayı dolaşıp ait olduğu 'yer'i arayan 'Süpermen'in; Metropolis'e yerleşmesinin ardından çizgi romanlardaki ezeli düşmanı 'General Zod'a karşı verdiği mücadeleyi konu alan film, yılın en umut vadeden gişe canavarı olarak görülüyor.

YÖNETMEN: Zack Snyder OYUNCULAR: Henry Cavill, Russell Crowe, Amy Adams

'THE GREAT GATSBY'

GÖSTERİM TARİHİ: 17 Mayıs 2013

Amerikan edebiyatının kayıp kuşağının temsilcisi F. Scott Fitzgerald'ın ölümsüz eseri 'Muhteşem Gatsby' ile yönetmen Baz Luhrmann'ın buluşması, yılın en merak uyandıran projelerinden biri. Bakalım Luhrmann, hip hop müziklerle bezediği bu klasikle; hem gençleri, hem de eserin daha yaşlı hayranlarını etkilemeyi başaracak mı?

YÖNETMEN: Baz Luhrmann OYUNCULAR: Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Carey Mulligan

'STAR TREK: INTO DARKNES'

GÖSTERİM TARİHİ: 7 Haziran 2013

Filmin içeriği sır gibi saklanıyor çünkü ekip, basına hiçbir ipucu vermemek konusunda sözbirliği etmiş gibi. Chris Pine (Kaptan Kirk), Zachary Quinto (Mr. Spock), Zoe Saldana (Uhura), Karl Urban (Doktor McCoy), Simon Pegg (Scotty), Anton Yelchin (Chekov) ve John Cho (Hikaru Sulu) geminin uluslararası mürettebatını oluşturmaya devam ediyor. Kötü adam ise, Benedict Cumberbatch'in oynadığı 'Khan' olacak.

YÖNETMEN: J. J. Abrams OYUNCULAR: Chris Pine, Benedict Cumberbatch, Zoe Saldana

'SEVİMLİ CANAVARLAR ÜNİVERSİTESİ'

GÖSTERİM TARİHİ: 21 Haziran 2013

'Sevimli Canavarlar'ın devam filmi olan 'Sevimli Canavarlar Üniversitesi', seyirciyi bir önceki filmdeki hikayenin yaklaşık 10 yıl öncesine götürüyor. Kahramanlarımız henüz, insanları korkutmak için sıkı bir eğitim aldıkları üniversitede öğrenciler ve yeni tanışıyorlar...

YÖNETMEN: Dan Scanlon SESLENDİRENLER: Billy Crystal, John Goodman, Steve Buscemi

'OLYMPUS HAS FALLEN'

GÖSTERİM TARİHİ: 12 Mayıs 2013

Film, Amerikan Başkanı'nın peşindeki teröristlerin Beyaz Saray'ı işgallerinin sonrasında güvenlik güçlerinin verdiği mücadeleyi perdeye taşıyor. 'Olympus Has Fallen'; terörün adresini İslami terör örgütleri olarak gösteren son dönem milliyetçi aksiyon filmlerinden ayıran bir özelliğe sahip. O da Beyaz Saray'ı işgal eden teröristlerin Kuzey Koreli olması. Yönetmen, Ortadoğulu teröristlerinin modasının geçtiğini düşünüyor.

YÖNETMEN: Antoine Fuqua OYUNCULAR: Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman

'WORLD WAR Z'

GÖSTERİM TARİHİ: 21 Haziran 2013

125 milyon dolarlık bütçesiyle yılın en iddialı gişe canavarlarından biri olarak yola çıkan 'World War Z', oyuncu Max Brooks'un romanından perdeye uyarlandı. Ama filmin sinopsisine bakılacak olursa; roman ile film arasında büyük farklılıklar var. Max Brooks'un romanı zombi istilası sonrasında ortaya çıkan manzarayı; politik, toplumsal ve ahlaki sorular sorarak işliyor. Zombi salgınını bir alegorik malzeme olarak ele alıyor. Oysa 'World War Z'nin sinopsisine bakılırsa; film, bir Birleşmiş Milletler çalışanının neredeyse tek başına dünyayı kurtarmaya soyunduğu, zamana karşı yarışılan bir aksiyona indirgenmişe benziyor.

YÖNETMEN: Marc Foster OYUNCULAR: Brad Pitt, Mireille Enos, David Morse

#Sayfa#

'THE WOLVERINE'

GÖSTERİM TARİHİ: 26 Temmuz 2013

'The Wolverine'de olaylar; 'X Men: Son Direniş'in sonrasında Japonya'da geçiyor. Kahramanımız 'Logan'ı; herkesten uzakta, izole bir yaşantının içerisinde, 'kendinden nefret ederken' bulacağız. Filmin öyküsü, 1982'de yayımlanmış çizgi roman macerasına dayanıyor.

YÖNETMEN: James Mangold OYUNCULAR: Hugh Jackman, Will Yun Lee, Hiroyuki Sanada

'PASIFIC RIM'

GÖSTERİM TARİHİ: 19 Temmuz 2013

Denizin dibinden yükselen dev canavarlardan oluşan bir ordu ve onu alt etmek için tasarlanan dev robotların mücadelesi... İşte 'Pacific Rim'in kabaca özeti! Yönetmen Guillermo delToro; 'Pacific Rim' için, İspanyol Ressam Goya'nın 'The Colossus' adlı resminden ilham almış ve filminde de böyle bir 'huşu duygusu' yaratmanın peşine düşmüş.

YÖNETMEN: Guillermo delToro OYUNCULAR: Idris Elba, Clifton Collins Jr., Charlie Hunnam

'THE LONE RANGER'

GÖSTERİM TARİHİ: 5 Temmuz 2013

Hollywood'un son yıllarda en fazla iş yapan film serisi 'Karayip Korsanları'nın yapımcısı Jerry Bruckheimer ve yönetmeni Gore Verbinski, iddialı bir projede daha buluştu. 250 milyon doları biraz geçen bütçesiyle yılın en fazla gişe getirisi beklenen yapımlarından birine dönüşen 'Maskeli Süvari-The Lone Ranger'; maskeli kahramana, çok daha modern bir yorumla beyazperdeye görkemli bir dönüş yaptırıyor.

YÖNETMEN: Gore Verbinski OYUNCULAR: Johnny Depp, Armie Hammer, Helena Bonham Carter

'KICK ASS 2'

GÖSTERİM TARİHİ: 24 Ağustos 2013

Mark Miller ve John Romita Jr.'ın yarattığı çizgi roman serisi 'Kick Ass'in sinemadaki macerası devam ediyor. Filmin ikincisinde; ana kahraman 'Hit Girl', kendisini sorgulamaya başlayacak; bir cani mi, bir katil mi, yoksa bir kahraman mı olduğuna karar verecek. 'Mindy'nin 'Hit Girl' olmaktan vazgeçmesinin öyküsü, filmin konusunun önemli bir kısmını oluşturacak.

YÖNETMEN: Jeff Wadlow OYUNCULAR: Aaron Taylor- Johnson,, Jim Carrey

'IRON MAN 3'

GÖSTERİM TARİHİ: 3 MAYIS 2013

Marvel evreninin zengin sanayicisi 'Tony Stark'ın beyazperde macerası sürüyor. Kaynağını büyük ölçüde çizgi roman serisinin 'Extremis' adlı sayısından alan 'Iron Man 3', üç yeni kötü karakteriyle dikkat çekiyor.

YÖNETMEN: Shane Black OYUNCULAR: Robert Downey Jr., Guy Pearce, Gwyneth Paltrow

AFTER EARTH'

GÖSTERİM TARİHİ: 7 Haziran 2013

Film bizleri; insanoğlunun, felaketler nedeniyle artık yaşanmaz hale gelen gezegenimizi terk edip birkaç ışık yılı uzaklıktaki Nova Prime'da yeni kurduğu geleceğe misafir ediyor.

YÖNETMEN: M. Night Shyamalan OYUNCULAR: Will Smith, Jaden Smith, Isabelle Fuhrman

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Gişe Canavarları Yaza Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement