İçişleri Bakanı Soylu: "İngiltere ve Almanya, PKK Konusunda Bizimle Beraber Belirgin Çizgiye... - Son Dakika
Politika

İçişleri Bakanı Soylu: "İngiltere ve Almanya, PKK Konusunda Bizimle Beraber Belirgin Çizgiye...

İçişleri Bakanı Soylu: "İngiltere ve Almanya, PKK konusunda bizimle beraber belirgin çizgiye yaklaşma eğiliminde.

11.12.2018 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı Soylu: "İngiltere ve Almanya, PKK konusunda bizimle beraber belirgin çizgiye yaklaşma eğiliminde. Neden? Çünkü tüm karışıklıklarda çıban başı çıkan bunlar"

-"Avrupa herhalde şunu düşünüyordur. Güneyimizde bir ABD gerçeği var. Bir Suriye gerçeği var. Bir Irak gerçeği var. bir PYD gerçeği var, bir DEAŞ gerçeği var"

-"Herhalde AB sınırında böyle bir gerçek yok şu anda. Almanya'nın da böyle bir gerçeği yok. Bu gerçekler varken ve Türkiye bu gerçeklerle mücadeleyi eş anlı ederken, elbette ki bu müzakerelerde bunlar ortaya konacaktır. Terörle mücadele bizim vazgeçilmezimizdir"

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak:

- "Gümrük Birliği çok daha ümit vaat eden bir süreci ortaya koyuyor. Bu noktadaki taleplerimizi 28 Şubat'taki toplantıda çok daha güçlü dile getireceğiz"

ANKARA - Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 5. Reform Eylem Grubu toplantısında yaptıkları açıklamalar sonrası soruları cevapladı.

İçişleri Bakanı Soylu: "İngiltere ve Almanya, PKK Konusunda Bizimle Beraber Belirgin Çizgiye...
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika İçişleri Bakanı Soylu: 'İngiltere ve Almanya, PKK Konusunda Bizimle Beraber Belirgin Çizgiye... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement